Hopp til innhold

Stavanger Oilers fikk dobbel svensk motstand i mesterligaen

Stavanger Oilers skal møte Växjö og Färjestad på hjemmebane i grunnspillet i neste sesongs mesterliga i ishockey.

I tillegg kommer også tsjekkiske Ocelari Trinec på besøk til Stavanger til høsten. Det ble klart etter trekningen som ble gjort onsdag ettermiddag.

På bortebane skal siddisene spille mot RB Salzburg (Østerrike), HC Bolzano (Italia) og Dinamo Pardubice (Tsjekkia).

Formatet er endret foran den kommende sesongen i mesterligaen. I stedet for at klubbene deles inn i grupper, skal alle 24 lag være i samme «pulje». Det ble så trukket hvilke lag hver klubb skal møte på hjemme- og bortebane.

De 16 beste etter seks kamper tar seg videre til sluttspillet. Finske Tappara er regjerende mester. Oilers ble nummer tre i sin pulje sist sesong og røk ut. (NTB)

Sluttspillet i ishockey: Stavanger Oilers - Storhamar (3-0)(4-3)
Foto: Carina Johansen / NTB

Siste nytt

 • Norges Bokseforbund bryter med IBA

  Norges Bokseforbund bryter med det russiskstyrte internasjonale bokseforbundet (IBA). Norge kommer til å melde seg inn i utbryterforbundet World Boxing.

  Boksepresident Haktor Slåke bekrefter overfor Dagbladet at det norske bokseforbundet i løpet av oktober vil melde seg ut av IBA og inn i det nye forbundet..

  IBA ledes av russiske Umar Kremlev. Han har flere ganger blitt avbildet med Russlands president Vladimir Putin flere ganger. Han har også blitt beskrevet som en venn av Putin.

  Ifølge Slåke er årsaken til at Norge bryter ut todelt. Den første er på grunn av ekskluderingen fra IOC i sommer og at boksing dermed ikke kommer på OL-programmet med IBA, og den andre at Norge ikke er fornøyd med den russiske styringen av forbundet. (NTB)

  President for Norges Bokseforbund, Odd Haktor Slåke.
  Foto: Vidar Ruud / NTB
 • Ny opptur for Manchester United

  Manchester United fikk en ny opptur da Crystal Palace ble slått 3-0 i ligacupen.

  Erik ten Hag sendte et United-lag med både Harry Maguire og Mason Mount på banen fra start i den eneste kampen mellom to Premier League-lag tirsdag. Alejandro Garnacho satte inn ledermålet snaut midtveis i første omgang da han omsatte et innlegg fra Diogo Dalot.

  Casemiro nikket inn 2-0 etter en snau halvtime på innlegg fra Mount, og tidlig i 2. omgang punkterte Anthony Martial kampen med assist fra Casemiro.

  United brøt en rekke på tre strake tap med sliteseieren over Burnley lørdag. (NTB)

  rXvoOqlFr40
  Foto: AP
 • Magnus Carlsen vant på utrolig vis – klar for finale

  Magnus Carlsen vant semifinalen mot Jan Nepomnjasjtsjij i den sjette Champions Chess-turneringen og er på vei mot en ny topplassering.

  Etter remis i de to første partiene vant Carlsen det tredje med hvite brikker etter 47 trekk. Nepomnjasjtsjij måtte vinne det siste ordinære partiet og skaffet seg et stort overtak. På et tidspunkt sto han fem bønder over på brettet, men Carlsen forsvarte seg ypperlig i en tilsynelatende tapt stilling og sikret remis etter 129 trekk.

  Carlsen har vunnet tre av de fire CCT-turneringene han har deltatt i tidligere i år, og ble nummer tre i den siste. Onsdag møter han Maxime Vachier-Lagrave i første finale.

  Siden det spilles etter dobbelt utslagssystem, er det ikke over enten han vinner eller taper da. Vinner han, får han to muligheter til å sikre turneringsseieren mot vinneren av taperrunden.

  Taper han for Vachier-Lagrave, må han vinne to kamper i taperrunden og deretter slå Vachier-Lagrave to ganger for å gå helt til topps. (NTB)

  9NJzb0THUzc
  Foto: NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sportsvideoer
Spiller nå
Harviken oppløst i tårer etter å ha blitt «syndebukk» 00:58
Neste