Starta tittelforsvaret med siger

Anders Mol og Christian Sørum vann sin første kamp i sandvolleyball-EM i Riga. Austerrikske Alexander Huber og Christoph Dressler blei slått 21-13 og 26-24.

Neste motstandar blir latviske Samoilovs og Smedins torsdag. Siger der gir plass i åttedelsfinalen.

Mol og Sørum jaktar sin tredje strake EM-tittel.

Det andre norske paret, Henrik Mol og Mathias Berntsen, vann også sin første kamp. Dei slo sine tyske motstandarar med 21-16, 21-16.

Anders Mol og Christian Sørum
Foto: Berit Roald / NTB

Siste nytt

 • Wold med målgivende og seier

  Ingrid Moe Wold og Maren Mjelde markerte seg da Everton og Chelsea barket sammen i FA-cupen. Wold og Everton tok seg videre med 2-1. Chelsea tok ledelsen, men Wold var nest sist på ballen da Everton utlignet. Guro Reiten ble kastet innpå for Chelsea med et kvarter igjen, men klarte ikke berge ekstraomganger til tross for flere gode involveringer i Chelseas sluttspurt.

  Moe Wold, Mjelde
  Foto: Berit Roald / NTB scanpix
 • Berge og Sheffield United på bunn

  Der Leeds og Patrick Bamford har fått en drømmestart på Premier League, ligger Sander Berge og Sheffield United nå sist på tabellen med null poeng og null scorede mål. Søndag ble Bamford matchvinner på Bramall Lane to minutter før full tid. Med 1-0-seieren står Leeds med seks poeng etter tre kamper.

  Sheffield United
  Foto: Petr David Josek / AP
 • Tennisstjerne raste mot været

  Hviterusseren Victoria Azarenka tok seg videre fra 1. runde i Roland-Garros, men er ikke spesielt fornøyd med at Grand Slam-turneringen er flyttet til høsten på grunn av koronapandemien.

  Søndag kom kampene i gang, og Azarenka klaget høylytt da hun møtte montenegrinske Danka Kovinic i 1. runde. Hun ledet 2–1 i første sett da kampen ble satt på vent en liten periode på grunn av regn. Spillerne ble bedt om å vente ved banen for å se om nedbøren ga seg.

  – Jeg kommer til å bli kald. Nei, jeg vil ikke vente her et par minutter, for jeg fryser, sa hviterusseren før hun fortsatte:

  – Det er åtte grader. Åtte grader! Jeg bor i Florida. Jeg er vant til varmt vær.

  Kampen kom i gang igjen etter om lag et kvarter etter at spillerne hadde oppholdt seg innendørs. Azarenka vant det første settet 6–1 og det andre 6–2. (NTB)

  France Tennis French Open
  Foto: Alessandra Tarantino / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal