NRK Meny
Normal

Start videre i cupen etter målshow: – Vi er med for å vinne

Donn holdt i 40 minutter mot Start. I andre omgang kom scoringene på rekke og rad for de glade sørlendingene.

NM fotball 1. runde mellom Donn og Start

SE VIDEO: Se alle målene til Start her.

Laster innhold, vennligst vent..

Start brukte hele 40 minutter før de fant vegen til nettmaskene mot tredjedivisjonslaget Donn. Etter et frispark fra Matias Rasmussen og mye klabb og babb inne i boksen havnet til slutt ballen hos Rolf Daniel Vikstøl som på kloss hold kunne sette balle i mål.

Dermed gikk eliteserielaget til pause med en litt lavere skuldre etter en ellers meget tam første omgang.

Fire mål på åtte minutter

De gulkledde var langt mindre tamme etter hvilen og fortsatte der de slapp i første. Etter ett og et halvt minutt steg Kristoffer Ajer til værs etter et nydelig innlegg fra Henrik Robstad og headet inn Starts andre mål. Deretter fulgte Robert Sannes og Lasse Sigurdsen opp med hver sin scoring.

Åtte minutter før slutt ble Mathias Rasmussen felt innenfor 16-meteren. Samme mann satte den til venstre for keeper og i mål. Tre minutter senere satte Erlend Segberg en retur fra Donn-keeper Ole Gerhard van Ditshuizen. Lars-Jørgen Salvesen og Lasse Sigurdsen satte inn hvert sitt mål i siste spilleminutt, dermed vant Start overlegent 8-0.

– Vi har mange sjanser i første omgang. Men med syv år i andre omgang er det for dårlig, sier tomålsscorer Sigurdsen etter kampen.

Steinar Pedersen ny start-trener

FORNØYD: Steinar Pedersen fikk flere gode svar etter torsdagens cup-kamp.

Foto: Schrøder, Tor Erik / NTB scanpix

– Vi er med for å vinne

– Jeg får svar fra gutta om at de viser karakter, er proffe i hodet og viser karakter. vi får mange forskjellige målscorere. Det var mange positive tendenser i spillet i dag, vi fikk rullert litt på spillet og jeg er godt fornøyd med guttene, sier Steinar Pedersen etter kampen.

Og på spørsmål om hvordan han ser for seg resten av cupen, svarer Start-treneren følgende:

– Vi er med for å vinne!

Siste nytt

 • – Russere leverer tilbake bronse

  Ifølge det russiske nyhetsbyrået TASS leverer de russiske curlingspillerne Alexander Krushelnitsky og Anastasia Bryzgalova tilbake OL-bronsen i mixed curling, etter en positiv dopingprøve. Det kan bety at det norske curlingparet får bronse likevel.

  Bronse
  Foto: Martin Bureau / AFP
 • Krusjelnitskij dropper CAS-høring

  Alexander Krusjelnitskij møter ikke til CAS-høring i sin dopingsak torsdag. Curlingutøveren mener utfallet er gitt ettersom det foreligger positive prøver. Han spilte på OAR-laget som slo Norge i bronsekampen i mixed double.

  Aleksandr Krusjelnitskij
  Foto: CATHAL MCNAUGHTON / Reuters
 • Høyring curling-dopingsaka torsdag

  Den internasjonale idrettsdomstolen CAS melder i dag at høyringa i dopingsaka mot den rusiske curlingspelaren Aleksandr Krusjelnitsjki tek til i morgon kl 06, norsk tid.

  Han har avgitt positiv dopingprøve. Om han blir dømd, kan OUR miste bronsen i miks-double, som Norge i så fall vi få i staden.

  Aleksandr Krusjelnitskij
  Foto: CATHAL MCNAUGHTON / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal