Start videre i cupen etter målshow: – Vi er med for å vinne

Donn holdt i 40 minutter mot Start. I andre omgang kom scoringene på rekke og rad for de glade sørlendingene.

NM fotball 1. runde mellom Donn og Start

SE VIDEO: Se alle målene til Start her.

Laster innhold, vennligst vent..

Start brukte hele 40 minutter før de fant vegen til nettmaskene mot tredjedivisjonslaget Donn. Etter et frispark fra Matias Rasmussen og mye klabb og babb inne i boksen havnet til slutt ballen hos Rolf Daniel Vikstøl som på kloss hold kunne sette balle i mål.

Dermed gikk eliteserielaget til pause med en litt lavere skuldre etter en ellers meget tam første omgang.

Fire mål på åtte minutter

De gulkledde var langt mindre tamme etter hvilen og fortsatte der de slapp i første. Etter ett og et halvt minutt steg Kristoffer Ajer til værs etter et nydelig innlegg fra Henrik Robstad og headet inn Starts andre mål. Deretter fulgte Robert Sannes og Lasse Sigurdsen opp med hver sin scoring.

Åtte minutter før slutt ble Mathias Rasmussen felt innenfor 16-meteren. Samme mann satte den til venstre for keeper og i mål. Tre minutter senere satte Erlend Segberg en retur fra Donn-keeper Ole Gerhard van Ditshuizen. Lars-Jørgen Salvesen og Lasse Sigurdsen satte inn hvert sitt mål i siste spilleminutt, dermed vant Start overlegent 8-0.

– Vi har mange sjanser i første omgang. Men med syv år i andre omgang er det for dårlig, sier tomålsscorer Sigurdsen etter kampen.

Steinar Pedersen ny start-trener

FORNØYD: Steinar Pedersen fikk flere gode svar etter torsdagens cup-kamp.

Foto: Schrøder, Tor Erik / NTB scanpix

– Vi er med for å vinne

– Jeg får svar fra gutta om at de viser karakter, er proffe i hodet og viser karakter. vi får mange forskjellige målscorere. Det var mange positive tendenser i spillet i dag, vi fikk rullert litt på spillet og jeg er godt fornøyd med guttene, sier Steinar Pedersen etter kampen.

Og på spørsmål om hvordan han ser for seg resten av cupen, svarer Start-treneren følgende:

– Vi er med for å vinne!

Siste nytt

 • Kjemperedning sikret Chelsea-poeng

  For første gang så Frank Lampard sitt Chelsea-lag spille en målløs kamp. Sevilla var nærmest scoring på Stamford Bridge.

  Chelsea-keeper Edouard Mendy sto for en fantastisk refleksredning i første omgang, mens innbytter Joan Jordán sendte et fenomenalt direkteskudd rett over mål fra 16 meter midtveis i 2. omgang. (NTB)

  Edouard Mendy
  Foto: Mike Hewitt / AFP
 • Bayern München-spiller smittet

  Mesterligavinner Bayern München har fått sitt første koronasmittetilfelle. Serge Gnabry har testet positivt og mister onsdagens kamp mot Atlético Madrid.

  Gnabry er også uaktuell til helgens seriekamp mot Eintracht Frankfurt.

  Klubben meldte om den positive testen i en kort melding på sitt nettsted, der det opplyses at 25-åringen er isolert i sitt hjem.

  Germany Soccer Bundesliga
  Foto: Matthias Schrader / AP
 • Juventus åpnet med seier

  Álvaro Morata scoret begge målene da Juventus åpnet mesterligaen med 2-0-seier borte mot Dinamo Kiev.

  Den innleide Atlético Madrid-spissen ble dermed den avgjørende faktoren i en relativt sjansefattig kamp, der Juventus stort sett hadde god kontroll. (NTB)

  Ukraine Soccer Champions League
  Foto: Valentyn Ogirenko / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal