Mjelde om Bodø/Glimt-kampen: – Små detaljer kommer til å avgjøre

Når Start tar imot Bodø/Glimt på Sparebanken Sør Arena lørdag spår hjemmelagets trener Mons Ivar Mjelde at det blir de små detaljene som avgjør kampen.

Mons Ivar Mjelde

Mjelde er klar til å ta imot Bodø/Glimt.

Foto: Grøtt, Vegard / NTB scanpix

Dardan Dreshaj

Her scorer Dardan Dreshaj mot Bodø/Glimt fra et oppgjør i førstedivisjon.

Foto: NRK Sorlandet / NRK

– Det blir en tøff og jevn kamp. Bodø/Glimt er kontringssterke, så vi må nekte de å spille på deres sterkeste sider, sier Mons Ivar Mjelde til NRK før lørdagens kamp hjemme mot Bodø/Glimt.

Han mener likevel at Start er godt rustet til oppgaven.

– Etter tre seire på de fire siste kampene føler jeg at vi er bra rusta til oppgaven. Vi har mange spillere i form og få ute med skade, sier Mjelde.

Skal være best over 90 minutter

– Her på Sør Arena ønsker vi å være favoritter, og vi ønsker å spille bra fotball slik at publikum kommer tilbake for å se oss, sier Mjelde.

Bodø/Glimt hadde en god start på sesongen, men har hatt en heller dårlig formkurve. Mjelde mener Start skal være et bedre lag på hjemmebane.

– Over 90 minutter på Sør Arena skal vi være et bedre lag enn Bodø/Glimt, mener treneren.

Tenker ikke på tabellen

Før kveldens kamp ligger Start på en foreløpig 10. plass med 18 poeng. Ny seier kan føre laget opp på 8. plass, men det tenker ikke treneren på.

– Status på tabellen gjør vi opp i november. Nå er det lurt av oss å gjøre det vi har gjort i det siste.

Han mener de må ta en kamp av gangen.

– Vi skal være maksimalt forberedt på motstanderlaget, og være helt klare på hva vi skal gjøre, avslutter Mjelde.

Bodø/Glimt trenes av tidligere startspiller- og trener Jan Halvor Halvorsen. Kampstart er klokken 15.30 på Sparebanken Sør Arena.

Siste nytt

 • Reinkind storspilte mot Porto

  Harald Reinkind bidro med totalt åtte scoringer da Kiel slo Porto 30-29 i håndballens mesterliga. Kiel topper dermed tabellen i gruppe B med 13 poeng på åtte kamper. Montpellier og Vardar Skopje har begge ni poeng på plassene bak. (NTB)

  Harald Reinkind
  Foto: Darko Bandic / AP
 • Elverum videre til NM-finalen

  Sigvaldi Gudjonson scoret 18 mål da Elverum slo Halden 32-29 og tok seg til NM-finalen i håndball for menn. Dermed får Elverum muligheten til å forsvare fjorårets NM-gull når de møter Haslum i Oslo Spektrum 29. desember.

  Sigvaldi Gudjonsson
  Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
 • Vipers fremdeles ubeseiret

  Vipers Kristiansand er fortsatt ubeseiret i eliteserien etter ti runder. I kveld slo de Fredrikstad 41-29 på hjemmebane og topper nå tabellen med fire poeng ned til Byåsen på andreplass. Heidi Løke ble kampens og hjemmelagets toppscorer med tolv mål.

  heidi løke

Sendeplan

Kl. Program Kanal