Stabæk tok viktig seier

Stabæk vant 2-0 borte mot Ranheim søndag og sikret langt på vei ny kontrakt på øverste nivå. Trønderne er derimot på stø kurs mot nedrykk.

Yaw Amankwah var på rett plass til rett tid etter en drøy time og sendte gjestene i ledelsen. 12 minutter før slutt doblet gjestene, nok en gang etter et hjørnespark.

Ellers vant Viking 3-0 mot Lillestrøm, mens Sarpsborg 08 slo Tromsø 3-2.

0w8P2bXUdVo
Foto: Ned Alley / Ned Alley

Siste nytt

 • Ventura klarte ikke cuten

  Kristoffer Ventura gikk fem slag under par på den andre dagen av PGA-turneringen i Georgia i USA. Det holdt likevel ikke til videre spill.

  24-åringen ødela nemlig langt på vei turneringen da han torsdag åpnet med å være seks slag over par etter to hull på åpningsrunden. Nordmannen reddet seg til slutt noe inn og endte tre slag over par.

  Etter en bedre dag fredag endte Ventura på to slag under par etter to dager. Det var ikke nok til å klare cuten og sikre spill videre i helgen.

  A Military Tribute At The Greenbrier - Round One
  Foto: Jared C. Tilton / AFP
 • Forfang vraka til laghopp

  Johann André Forfang er vraka til lagkonkurransen under sesongopninga i Wisla laurdag. Han leverte dårlegast i kvalifiseringa på fredag, der han enda på ein 32.plass. Robert Johansson, Thomas Aasen Markeng, Marius Lindvik og Daniel André Tande hoppar for Norge.

  Tande og Forfang
  Foto: Tore Meek / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal