St. Louis Blues slo tilbake

St. Louis Blues tok revansje etter lørdagens tap og sikret seg en 4-2-seier hjemme mot Boston Bruins i den fjerde finalekampen i Stanley Cup mandag. Før det gjenstår tre kamper i NHL-sluttspillet, står det nå 2-2 sammenlagt mellom lagene.

Stanley Cup Bruins Blues Hockey
Foto: Scott Kane / AP

Siste nytt

 • Woods blir ikke siktet etter ulykke

  Golfstjernen Tiger Woods blir ikke siktet for uaktsom kjøring etter bilulykken der han pådro seg alvorlige skader tirsdag.

  Politiet har etterforsket hendelsen, som skjedde på et område som regnes som ulykkesutsatt. Woods var alene i bilen, som rullet rundt da han kjørte av veien.

  Fra før er det kjent at Woods ikke var påvirket da han krasjet, og dagen etter ulykken varsler politiet at det ikke vil bli opprettet sak mot ham for uaktsom kjøring.

  – Dette var en ulykke, sier politisjefen i Los Angeles, Alex Villanueva, ifølge NTB.

 • Elverum med surt mesterliga-tap

  Til tross for å ha ledet 20-17 til pause, og med to mål når under fem minutter gjenstod, tapte Elverum 35-32 for Vardar fra Nord-Makedonia i mesterligaens gruppespill.

  Elverums toppscorere ble Dominik Máthé og Carl Josef Pujol med fem mål, mens Vardars Timur Dibirov scoret ni.

  Den forrige kampen mellom lagene endte 34-34. Vardar passerte med dagens resultat Elverum. Dermed er det norske laget på sisteplass i gruppen som toppes av polske Kielce.

  Elverums neste kamp er mot Paris Saint-Germain 2. mars.

  Eliteserien håndball, menn (21. runde): Elverum - ØIF Arendal (27-27)
  Foto: Fredrik Hagen
 • Tottenham-reservene med storseier

  Dele Allis brassespark var det store høydepunktet da et B-preget Tottenham-lag tok seg til åttedelsfinale i europaligaen med 4-0 over Wolfsberg. I tillegg til Allis drømmemål, scoret Carlos Vinicius (x2) og innbytter Gareth Bale i storseieren.

  Bale og Alli
  Foto: ADRIAN DENNIS / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal