Stengte treningen

Skisprinterne gjorde som fotballgutta: De stengte treningen for å ikke avsløre hemmelighetene foran verdenscupstarten kommende helg.

Skisprint i Drammen 2007
Foto: Erichsen, Jarl Fr. / SCANPIX

- Vi vil ikke at media skal skrive i morgen at den og den viste god form og er favoritt foran sprinten i helga, sier sprinttrener Ulf Morten Aune til NRK.

Nett-TV: - Vi vil ikke avsløre hvem som er i best form

Lørdag tjuvsrater verdenscupen i tyske Düsseldorf og de norske deltakerne pusser formen i skitunnelen i Torsby i Sverige.

- Vi bad arrangørene her om lov til å stenge tunnelen, sier Aune.

I tillegg til at han ikke vil avsløre hvem som er i god form, vil han også ha en stund med "fri bane" for løperne.

- Det er slitsomt å trene mens det er mye folk der inne, sier Aune.

Siste nytt

 • Medier: Kan være ferdig i Molde

  Eurosport og Romsdals Budstikke melder at Vegard Forren kan være ferdig som Molde-spiller, halvannet år før kontrakten går ut. Eurosport skriver at Molde vurderer å avbryte Forrens kontrakt grunnet «disiplinære årsaker av utenomsportslig karakter». Molde-ledelsen ønsker ikke å kommentere saken overfor lokalavisen, og heller ikke Forrens advokat Odd Arne Nilsen ønsker å gi en kommentar til Eurosport.

  Forren
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
 • Johaug stiller på Bislett

  Therese Johaug står på startstreken under Bislett Games, som har fått navnet «Impossible Games», 11. juni. Tirsdag møter Johaug pressen sammen med Amalie Iuel og Ingebrigtsen-brødrene.

  Hverken stevnesjef Steinar Hoen eller Johaug-manager Jørn Ernst ønsker å kommentere Johaug-deltakelsen før tirsdagens pressekonferanse, men etter det NRK kjenner til så skal langrennsstjernen løpe 10.000 meter alene under stevnet. Hun vil få hjelp av lys som fartsmålere for å nå en planlagt tid.

  Johaug
  Foto: Berit Roald / NTB scan
 • Stabæk henter Soton-talent

  Kornelius Normann Hansen (19) har vært en del av Southampton-akademiet de tre siste årene, men nå vender han hjem til Norge og Stabæk, melder klubben på sine nettsider. 19-åringen har signert en avtale ut 2022-sesongen.

  Kornelius Normann Hansen
  Foto: Fredrik Hagen

Sendeplan

Kl. Program Kanal