Sport

 • Russland tilbake i paralympics

  Etter en 30 måneder lang suspensjon, har Den internasjonale paralympiske komité bestemt at Russland er gjeninsatt som medlem i organisasjonen. Det betyr at russiske parautøvere igjen kan delta i paralympiske grener.

  Russia's paralympic team
  Foto: Ivan Sekretarev / AP
 • Tap i første kvalifiseringsrunde

  Ringerike Panthers fikk en marerittåpning, og tapte 1–3 mot Narvik i sin første kvalifiseringskamp til eliteserien. Panthers-trener Martin Boork, sier til Ringerikes Blad at de visste at det ville bli tøft og at de er skuffet over tapet.

  Ringerike Panthers i eliteserien
  Foto: Anette Skafjeld / NRK
 • Sjåstad Christiansen tok gull

  Skiskytter Vetle Sjåstad Christiansen fra Geilo tok gull på 10 km sprint for menn i Salt Lake City i USA i dag. Dette er 26-åring sin aller første verdenscup seier. Christiansen kapret seieren med bare 1,3 sekunder foran franske Simon Desthieux.

  Vetle Sjåstad Christiansen
  Foto: Hanne Skjellum Mueller / NRK
 • Bronse i ungdoms OL

  16 år gamle Stine Espeli Olsen fra Geilo tok i dag bronsemedalje under ungdoms OL på snøbrett i Sarajevo. Geilo-jenta deltok for aller første gang i ungdoms OL i år, og var blant de seks beste som kvalifiserte seg til finalen.

  Stine Espeli Olsens første OL medalje
  Foto: Privat

Siste nytt

 • Niki Lauda er død

  Formel 1-fører Niki Lauda er død, 70 år gammel. Han døde mens han sov, opplyser familien hans tirsdag.

 • Elyounoussi scoret to

  Tarik Elyounoussi scoret et mål i hver omgang da AIK slo Falkenberg 2-0 i Allsvenskan i fotball mandag kveld, melder NTB. Med totalt åtte scoringer så langt i år er nordmannen toppscorer i Sverige.

  Tarik
  Foto: Nils Petter Nilsson / NTB scanpix
 • Sverige til kvartfinale

  Det ble dramatisk da Sverige slo Latvia 5-4 og tok seg til kvartfinale i ishockey-VM. Storfavorittene avgjorde nemlig ikke før 30 sekunder gjensto. Da satte Dennis Rasmussen inn den avgjørende scoringen i åpent mål.

  X00829
  Foto: VASILY FEDOSENKO / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal