Spinnvill serieåpning for Chelsea – berget nesten poeng med ni mann

Den regjerende mesteren Chelsea åpnet med to røde kort, tre baklengsmål og hjemmetap for Burnley.

Mange mål i kampen mellom Chelsea og Burnley, og ikke minst mange røde kort. Burnley vant til slutt 3-2.

RØDT: Her får Chelsea kampens andre røde kort. Video med tillatelse fra TV 2.

Dramaet på Stamford Bridge startet allerede etter 14 minutter. Gary Cahill gikk knallhardt inn i en takling på Steven Defour, og fikk rødt kort av dommer Craig Dawson. Hjemmelaget raste mot pipeblåseren, men Chelsea-kaptein Cahill måtte motvillig ta seg en tur i dusjen.

– En helt korrekt utvisning, konkluderte Brede Hangeland i TV 2s studio.

Premier League - Chelsea vs Burnley

UTVIST: Gary Cahill før dagens første røde kort for Chelsea.

Tre mål på 19 minutter

Så fortsatte nedturen for de blåkledde. 24 minutter var spilt da Sam Vokes sendte gjestene i føringen etter en noe heldig avslutning fra 13–14 meter. Snaut 20 minutter senere sto det 0–3.

Først økte Stephen Ward til 2-0, og to minutter før pause stanget Sam Vokes inn sitt andre og Chelseas tredje baklengsmål.

Så satte Chelsea inn Álvaro Morata, og da startet opphentingen. 69 minutter var spilt da Willian slo et innlegg inn i boksen. Morata stupte fram og stanget inn sitt første Premier League-mål etter ti minutter på banen.

Fàbregas så rødt

Så ble vondt verre for Chelsea. Cesc Fàbregas, som hadde gult kort fra før, stupte inn i en takling med knottene først, og ble dagens andre Chelsea-spiller som ble utvist.

Med ni mann på banen fortsatte Chelsea jakten på poeng, og to minutter før slutt tente en illsint David Luiz håpet. Álvaro Morata stusset ballen til midtstopperen som hamret inn 2-2-målet.

Over fire minutter på overtid holdt Morata på å sette inn 3-3, men det ble bare nesten for Chelsea, som fikk en elendig start på sesongen.

– De er så nære tidenes opphenting, med ni mann! sier Brede Hangeland i Tv 2s studio.

Resultater, Premier League, lørdag

• Storhamar knuste Vålerenga

Storhamar var klart best og vant den tredje kampen 4-1 i NM-finaleserien mot Vålerenga.

Laget fra Hamar leder nå 2–1 i kamper, og mangler to seire på å sikre seg kongepokalen.

Storhamars Sverre Rønningen ble kampens store spiller med to mål for vertene.

NM-sluttspillet ishockey menn, finale 1. kamp (best av 7), Storhamar -Vålerenga (5-1)
  • Norsk hockey-tap i Ungarn

Norge tapte 1–2 mot Ungarn i en privatlandskamp i ishockey fredag kveld.

Viktor Granholm scoret Norges mål i overtall i det som NTB omtaler som en kamp som «ikke vil bli husket lenge».