NRK Meny
Normal

Spilte videre med hodeskade - sydde ti sting

– Jeg var skeptisk til å la han spille, sier legen som lot Sandnes Ulf-keeper Saku-Pekka Sahlgren fortsette med bandasjert og blodig hode.

Sandnes Ulfs keeper og lagets kaptein klinket hodene mot hverandre i en duell under kampen mot Kongsvinger.

VIDEO: Slik så det ut da Sandnes Ulf-keeperen Saku-Pekka Sahlgren kolliderte med egen spiller. (Bilder med tillatelse fra Eurosport.)

Laster innhold, vennligst vent..

Det var under 1. divisjonsoppgjøret mot Kongsvinger tirsdag at keeperen ble skadet da han kolliderte med medspiller Nicolai Geertsen.

Målvakten prøvde imidlertid å spille videre med både blodig bandasje rundt hodet og blodig drakt etter smellen, men to og et halvt minutt senere måtte han kaste inn håndkleet.

Keeperen ble deretter sendt til sykehus.

Ifølge keepertrener i Sandnes Ulf, Roger Eskeland, blødde Sahlgren kraftig fra et kutt i hodet. Han ble sendt tilbake til spillerhotellet senere på kvelden etter å ha sydd ti sting.

Finnen skal imidlertid ikke ha pådratt seg hjernerystelse.

– Saku-Pekka valgte selv å spille videre, men etter et par minutter følte han seg svimmel og ble tatt av banen, sier Eskeland.

– Var skeptisk

Medisinsk ansvarlig under oppgjøret var Kongsvingers lege Ole Jakob Fretheim. Han var skeptisk til å la keeperen fortsette å spille.

– Jeg la på en bandasje. Spilleren ønsket å spille videre, men jeg var skeptisk til det, forteller han.

– Jeg vurderte å ta ham ut med en gang, men han så pigg ut og kommuniserte fint, sier legen, som sier at han undersøkte keeperen etter at han gikk av banen.

– Jeg tok ham inn til garderoben og vurderte ham nøye der, sier han.

Det er foreløpig usikkert når Saku-Pekka Sahlgren er klar for kamp igjen. Antagelig vil det bli tatt en vurdering inn mot helgen.

Avgjørelse på overtid

Oppgjøret ble mellom Kongvinger og Sandnes Ulf ble for øvrig dramatisk på flere måter. Mads Nielsen nikket inn et frispark hele sju minutter på overtid og sikret 3-2-seier på bortebane.

Med seieren holder Sandnes Ulf følge i tetstriden. Laget er på femteplass, men det er bare ett poeng fram til Ranheim på 2.-plass og tre til serieleder Bodø/Glimt.

Kongsvinger er fortsatt helt sist med bare to poeng på seks kamper.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Johansen-scoring i Fulham-tap

  Norges landslagskaptein, Stefan Johansen, scoret sitt fjerde seriemål for sesongen da Fulham tapte 1–2 mot Aston Villa i engelsk mesterskapsserie lørdag.

  Stefan Johansen
  Foto: Alan Walter / Reuters
 • AaFK reddet poeng på overtid

  Aalesund utlignet til 1-1 på overtid mot Kristiansund lørdag. Dermed sikret de seg et viktig poeng i nedrykksstriden. Like før slutt stormet Kristiansunds Torgil Gjertsen mot AaFK-målet som var åpent, men sentret i stedet for å skyte og det ble bom.

  Aalesund - Kristiansund.
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
4-4-2 Radiosporten
4-4-2 Radiosporten
4-4-2 Radiosporten
4-4-2 Radiosporten
4-4-2 Radiosporten
4-4-2 Radiosporten
Sportsrevyen
4-4-2 Eliteserien fotball: Brann - Rosenborg