NRK Meny
Normal

Spilte videre med hodeskade - sydde ti sting

– Jeg var skeptisk til å la han spille, sier legen som lot Sandnes Ulf-keeper Saku-Pekka Sahlgren fortsette med bandasjert og blodig hode.

Sandnes Ulfs keeper og lagets kaptein klinket hodene mot hverandre i en duell under kampen mot Kongsvinger.

VIDEO: Slik så det ut da Sandnes Ulf-keeperen Saku-Pekka Sahlgren kolliderte med egen spiller. (Bilder med tillatelse fra Eurosport.)

Laster innhold, vennligst vent..

Det var under 1. divisjonsoppgjøret mot Kongsvinger tirsdag at keeperen ble skadet da han kolliderte med medspiller Nicolai Geertsen.

Målvakten prøvde imidlertid å spille videre med både blodig bandasje rundt hodet og blodig drakt etter smellen, men to og et halvt minutt senere måtte han kaste inn håndkleet.

Keeperen ble deretter sendt til sykehus.

Ifølge keepertrener i Sandnes Ulf, Roger Eskeland, blødde Sahlgren kraftig fra et kutt i hodet. Han ble sendt tilbake til spillerhotellet senere på kvelden etter å ha sydd ti sting.

Finnen skal imidlertid ikke ha pådratt seg hjernerystelse.

– Saku-Pekka valgte selv å spille videre, men etter et par minutter følte han seg svimmel og ble tatt av banen, sier Eskeland.

– Var skeptisk

Medisinsk ansvarlig under oppgjøret var Kongsvingers lege Ole Jakob Fretheim. Han var skeptisk til å la keeperen fortsette å spille.

– Jeg la på en bandasje. Spilleren ønsket å spille videre, men jeg var skeptisk til det, forteller han.

– Jeg vurderte å ta ham ut med en gang, men han så pigg ut og kommuniserte fint, sier legen, som sier at han undersøkte keeperen etter at han gikk av banen.

– Jeg tok ham inn til garderoben og vurderte ham nøye der, sier han.

Det er foreløpig usikkert når Saku-Pekka Sahlgren er klar for kamp igjen. Antagelig vil det bli tatt en vurdering inn mot helgen.

Avgjørelse på overtid

Oppgjøret ble mellom Kongvinger og Sandnes Ulf ble for øvrig dramatisk på flere måter. Mads Nielsen nikket inn et frispark hele sju minutter på overtid og sikret 3-2-seier på bortebane.

Med seieren holder Sandnes Ulf følge i tetstriden. Laget er på femteplass, men det er bare ett poeng fram til Ranheim på 2.-plass og tre til serieleder Bodø/Glimt.

Kongsvinger er fortsatt helt sist med bare to poeng på seks kamper.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Mowinckel nummer to etter utforen

  Ragnhild Mowinckel ligger på andreplass i OL-superkombinasjonen. Hun er 74 hundredeler bak Lindsey Vonn, som leder før slalåmdelen.

  Sveitsiske Michelle Gisin er nummer tre, fire hundredeler bak Mowinckel.

  Slalåmen starter klokken 07.00.

  Foto: Martin Bernetti / AFP
 • Norendal nummer seks i Big Air

  Silje Norendal endte på sjetteplass i finalen i Big Air. Hun klarte ikke å lande et triks helt perfekt, og endte med 131.50 poeng-

  Østerrikske Anna Gasser vant etter et kjempehopp i siste omgang. 185 poeng holdt til seier foran Jamie Anderson (USA).

  Silje Norendal
  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
 • – Russere leverer tilbake bronse

  Ifølge det russiske nyhetsbyrået TASS leverer de russiske curlingspillerne Alexander Krushelnitsky og Anastasia Bryzgalova tilbake OL-bronsen i mixed curling, etter en positiv dopingprøve. Det kan bety at det norske curlingparet får bronse likevel.

  Bronse
  Foto: Martin Bureau / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
OL i Pyeongchang: Alpint kombinasjon slalåm, kvinner
OL i Pyeongchang: Kombinert laghopp
OL i Pyeongchang
OL i Pyeongchang: Kombinert langrenn, stafett
OL i Pyeongchang: Skiskyting, stafett kvinner
OL i Pyeongchang
OL-magasin
Høydepunkter fra dagen
OL-magasin