NRK Meny

Spansk La Liga 2015/2016

 • Risikerer tiltale for bedrageri

  Den spanske påtalemyndigheten vil tiltale brasilianske Neymar for bedrageri i forbindelse med hans overgang til Barcelona, skriver AFP. Statsadvokatene fra Spanias høyeste domstol anklager angriperen for å ha skjult deler av overgangssummen for investeringsfondet DIS.

  Neymar
  Foto: JAVIER SORIANO / Afp
 • Dani Alves forlater Barcelona

  Barcelona bekreftet torsdag at Dani Alves forlater klubben. Football Italia melder at 33-åringen skal ha signert for Juventus i Los Angeles, hvor han og det brasilianske landslaget er for å forberede seg til Copa America.

  Dani Alves
 • Lewandowski kobles til Real Madrid

  Robert Lewandowskis agent har vært i samtaler med Real Madrid, ifølge magasinet Spiegel. Den polske spissen har kontrakt med Bayern München fram til juni 2019. 27-åringen har likevel blitt koblet til Real i lang tid, skriver NTB.

  Lewandowski
  Foto: GUENTER SCHIFFMANN / Afp
 • Slike bilder blir nå forbudt

  La Liga-ledelsen vil gi bøter til klubbene som viser tomme seter i TV-sendingene kommende sesong, skriver BBC. Et nytt regelverk krever nemlig at klubbene i landets øverste divisjon fyller tribunedelene som vises på TV. Målet er å bedre opplevelsen for tv-seerne, og å ta opp konkurransen om publikum med Premier League.

  Barcelona
  Foto: JOSEP LAGO / Afp
 • To Madrid-klubber rykket ned

  Madrid by går fra fire til to klubber i La Liga neste sesong, ettersom både Getafe og Rayo Vallecano rykket ned søndag. Sporting Gijon berget plassen med 2-0 mot Villarreal, melder NTB.

Siste nytt

 • Kvinnekombinert inn på VM-programmet

  Kombinert for kvinner blir for første gang VM-øvelse i Oberstdorf i 2021, sammen med lagkonkurranse i hopp for kvinner. Det ble klart på FIS-kongressen i greske Costa Navarino fredag.

 • – Ronaldo tilbudt å betale 140 mill.

  Cristiano Ronaldo skal ifølge avisen El Mundo ha foreslått å betale de over 140 mill. kronene (14,7 mill. euro) han er skyldig i skatt til spanske myndigheter. Ronaldo er beskyldt for å ha unndratt skatt gjennom å bruke skatteparadiser i utlandet i årene 2011 til 2014.

  Spain Soccer La Liga
  Foto: Emilio Morenatti / AP
 • Junior-VM i alpint 2020 til Narvik

  Narvik skal arrangere junior-VM i alpint 2020. Det ble besluttet på FIS-kongressen i Hellas torsdag. Mesterskapet skal arrangeres 5.–15. mars 2020. I Narvik jobbes det for å få senior-VM i 2025.

Sendeplan

Kl. Program Kanal