NRK Meny

Spansk La Liga 2015/2016

 • Risikerer tiltale for bedrageri

  Den spanske påtalemyndigheten vil tiltale brasilianske Neymar for bedrageri i forbindelse med hans overgang til Barcelona, skriver AFP. Statsadvokatene fra Spanias høyeste domstol anklager angriperen for å ha skjult deler av overgangssummen for investeringsfondet DIS.

  Neymar
  Foto: JAVIER SORIANO / Afp
 • Dani Alves forlater Barcelona

  Barcelona bekreftet torsdag at Dani Alves forlater klubben. Football Italia melder at 33-åringen skal ha signert for Juventus i Los Angeles, hvor han og det brasilianske landslaget er for å forberede seg til Copa America.

  Dani Alves
 • Lewandowski kobles til Real Madrid

  Robert Lewandowskis agent har vært i samtaler med Real Madrid, ifølge magasinet Spiegel. Den polske spissen har kontrakt med Bayern München fram til juni 2019. 27-åringen har likevel blitt koblet til Real i lang tid, skriver NTB.

  Lewandowski
  Foto: GUENTER SCHIFFMANN / Afp
 • Slike bilder blir nå forbudt

  La Liga-ledelsen vil gi bøter til klubbene som viser tomme seter i TV-sendingene kommende sesong, skriver BBC. Et nytt regelverk krever nemlig at klubbene i landets øverste divisjon fyller tribunedelene som vises på TV. Målet er å bedre opplevelsen for tv-seerne, og å ta opp konkurransen om publikum med Premier League.

  Barcelona
  Foto: JOSEP LAGO / Afp
 • To Madrid-klubber rykket ned

  Madrid by går fra fire til to klubber i La Liga neste sesong, ettersom både Getafe og Rayo Vallecano rykket ned søndag. Sporting Gijon berget plassen med 2-0 mot Villarreal, melder NTB.

Siste nytt

 • Tapte på overtid

  Norge tapte ishockey-kampen mot Russland i kveld 3-4. Nordmennene kjempet godt, men tapte kampen på overtid etter Vladimir Tkachyov sin scoring. Russland stilte med et redusert lag, men spilte likevel med mange gode spillere i Hamar.

  thoresen
 • Klar for USA

  Jørgen Skjelvik er klar for fotballklubben LA Galaxy, Det melder klubben selv på twitter. Skjelvik forlater dermed Rosenborg, som må finne en erstatter før neste sesong.

  Jørgen Skjelvik
  Foto: Rune Kjær Valberg / NRK
 • Bjørnsen til EM-finale på 100 meter

  Susann Bjørnsen er klar for finalen på 100 meter medley under kortbane-EM i svømming i København. Hun satte personlig rekord med 59,65 i semifinalen torsdag. Bjørnsen var langt framme etter butterfly, men falt tilbake til sjetteplass etter ryggsvømmingen.

  SUSANN
  Foto: Jessica Gow/TT / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
V-cup fristil: Skicross
V-cup fristil: Skicross
V-cup alpint: Super-G, menn
Vinterstudio
Vinterstudio
V-cup alpint: Super-G menn
V-cup alpint: Super-G menn
Best i verden: Kupper'n
V-cup skiskyting: Sprint menn
V-cup skiskyting: Sprint menn
EM svømming