– Real Madrid tok ikke Vålerenga seriøst

ULLEVAAL (NRK): Spansk Real Madrid-journalist mener det var galskap å betale 1000 kroner for å se Vålerenga mot det spanske storlaget i en treningskamp.

Ødegaard

– TOK IKKE VÅLERENGA PÅ ALVOR: Journalist Carlos Forjanes i spanske AS mener Real Madrid-stjernene ikke gjorde sitt beste i treningskampen.

Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix

– Dette var en kjedelig kamp, konkluderer den spanske journalisten Carlos Forjanes overfor NRK, og oppsummerer det de fleste tenkte om det som skjedde på Ullevaal søndag kveld.

– Real Madrid pleier å spille med mer fantasi og med mer fart. Jeg ble skuffet. Alle i spansk media er enige med meg, sier Forjanes, før han fortsetter.

– Real Madrid tok ikke kampen seriøst. De synes ikke Vålerenga er gode nok til å spille en så stor kamp.

– Du mener det ikke var en stor nok utfordring for Real Madrid?

– Ja. De gav ikke alt, konkluderer journalisten.

(Saken fortsetter under)

Laster Twitter-innhold
Bale

LEVERTE IKKE VARENE: Gareth Bale og de andre stjernene på Real Madrid imponerte ikke veldig i sin siste treningskamp før La Liga-starten neste helg.

Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix

– Galskap å betale 1000 kroner

Vålerenga skal ha betalt Real Madrid om lag 12 millioner kroner får å få det spanske storlaget og deres beste spillere til Oslo. For å tjene penger på oppgjøret ble dermed billettprisene skyhøye: 1000 kroner på langsidene og 500 kroner bak mål.

– Mener du det er verdt prisen?

– Nei, jeg synes ikke man skal ta så mye betalt for en oppkjøringskamp. Det er galskap, sier Forjanes.

Vålerenga-direktør Stig-Ove Sandnes mener imidlertid at prisen kan forsvares.

– At det blir 0-0 er det ikke noe vi på sidelinja får gjort noe med. Vi spiller mot det beste laget i verden, sier han til NRK.

– Man setter aldri billettpriser etter teaterforestillingen eller VM i skiflyging er over heller. Prisen ble satt etter hva vi kunne tåle, for å få Real Madrid til Norge, forklarer Sandnes.

Laster Twitter-innhold

– Real Madrid fikk det tøffere enn ventet

Jose "Nacho" Fernandez

FIKK DET TØFT: Jose 'Nacho' Fernandez og flere andre Real Madrid-stjerner fikk smake på gresset i løpet av 90 minutter mot Vålerenga.

Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix

Vålerenga-trener Kjetil Rekdal mener publikum fikk mye ut av de 1000 kronene de brukte.

– Bare det å se fantastiske spillere på nært hold har stor verdi. Unge som drømmer om en proffkarriere trenger opplevelser som dette å strekke seg etter, sier han.

– Men hva synes du om underholdningsverdien?

– Nei, den var ikke fantastisk. Men jeg føler det lå mer hos Real Madrid enn hos oss. Vi prøvde så godt vi kunne når vi hadde sjansen.

– Jeg er sikker på at de fikk det vanskeligere enn forventet, men de er nok ikke fornøyde med prestasjonen sin heller.

Laster Twitter-innhold

Siste nytt

 • Alaphilippe tapte tid

  Simon Yates vant den 15. etappen foran Thibaut Pinot og Mikel Landa, da Julian Alaphilippe tapte tid og viste svakhetstegn for første gang i touren. Avstanden til Geraint Thomas i sammendraget er nå 1.35, mens Steven Kruijswijk følger på tredjeplass 1.47 bak.

  Tour de France - The 185-km Stage 15 from Limoux to Foix Prat d'Albis
  Foto: Gonzalo Fuentes / Reuters
 • Verdensrekord i svømme-VM

  Britiske Adam Peaty ble første mann under 57 sekunder på 100 m bryst søndag. Han noterte 56,88 under i semifinalen under første dag av svømme-VM.

  Tiden var over to tidels sekund foran hans egen verdensrekord.

  South Korea Swimming Worlds
  Foto: Mark Schiefelbein / AP
 • Utslått på 400 meter i VM

  Henrik Christiansen startet svømme-VM med 400 meter fri natt til søndag, men det gikk ikke helt som ønsket i bassenget i Sør-Korea. Nordmannen ble bare nummer seks i det femte heatet, og med den 10. beste tiden tok han seg ikke til finalen. Tiden var 3.46,99.

  – Det var kjedelig. Jeg ville svømme mye fortere og det kjentes ikke bra. Under løpet kjente jeg at det ikke var noe superløp, og det er seks tideler over pers. De tidelene trengte jeg for finale. Det er veldig surt, sier han til SVT.

  Christiansen svømmer også 800m fri og 1500m fri i VM. Heller ikke Tomoe Hvas tok seg til finalen på 50 meter butterfly i natt.

  Henrik Christiansen
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal