NRK Meny

Spansk Copa del Rey 2015/2016

 • Barcelona ble dobbeltmester

  Seriemester Barcelona sikret seg i går kveld «the double» etter å ha slått Sevilla 2-0 i den spanske cupfinalen. Lionel Messi leverte to lekre målgivende pasninger til Jordi og Alba og Neymar, og dermed ble Europaliga-vinneren slått i Copa del Rey etter ekstraomganger.

  Barcelona vant Copa del Rey
  Foto: Daniel Ochoa de Olza / Ap
 • Likevel katalanske flagg på finalen

  Barcelonas tilhengarar får likevel ha katalanske flagg på cupfinalen søndag. Det avgjorde retten i Madrid i dag. Dei spanske styresmaktene hadde forbode bruk av flagget, som mellom anna er eit symbol for separatistane som vil rive Katalonia laus frå Spania. Tidlegare er Barcelona bøtlagt av UEFA for å ha tillate bruk av flagget under meisterligakampar. Barcelona møter Sevilla i cupfinalen i Madrid.

  Luis Enrique og katalansk flagg
  Foto: Michael Sohn / Ap
 • Messi og Suarez herjet i 7-0-seier

  Barcelona anført av Lionel Messi og Luis Suárez ga seg ikke før de sto 7-0 hjemme mot Valencia i den første semifinalen i den spanske cupen onsdag.

  Suárez sto for de to første målene og de to siste, mens Messi scoret de tre målene imellom. Den brasilianske stjernen, Neymar, som har vært opptatt med rettssak i det siste, bommet på en straffe like før pause.

  FBL-ESP-CUP-BARCELONA-VALENCIA
  Foto: LLUIS GENE / Afp
 • Valencia trøbler videre

  Gary Neville har ikke fått noen lett start på livet som manager for Valencia. Torsdag måtte klubben nøye seg med 1-1 hjemme mot Las Palmas i cupen. Kampen var den første av to kvartfinaler.

  FBL-ESP-CUP-VALENCIA-LAS PALMAS
  Foto: JOSE JORDAN / Afp
 • Barcelona med første stikk i cupen

  Barcelona skulle bryne seg på Athletic Club i kvartfinalen i Copa del Rey. Men selv uten Lionel Messi og Louis Suárez, tok gjestene seieren i det første av to oppgjør. Munir El Haddadi scoret Barcelonas første mål etter 18 minutter, før Neymar økte sju minutter senere. Athletic fikk et trøstemål ett minutt før slutt.

  Spain Soccer Copa Del Rey Munir El Haddadi, Neymar
  Foto: Alvaro Barrientos / Ap

Siste nytt

 • Carlsen tok teten etter seier

  Magnus Carlsen slo Radoslaw Wojtaszek med hvite brikker i den femte runden av Shamkir Chess, og sikret med det sin første seier i turneringen.

  Carlsen står med tre poeng på fem runder, og leder turneringen etter fem av ni partier.

  Magnus Carlsen og Hikaru Nakamura
  Foto: Berit Roald / NTB scanpix
 • Ruud-seier i Italia

  Casper Ruud vant 2-1 (7-5, 2-6, 6-1) over belgiske Arthur De Greef, og er klar for andre runde i ATP-turneringen i Francavilla, Italia.

  I neste runde venter Felix Auger Aliassime.

  Tennis, Australian Open.
  Foto: Lars Eide / NTB scanpix
 • La Liga-trener frir til Iniesta

  Quique Setién, trener for den spanske La Liga-klubben Real Betis, bønnfaller Barcelona-veteranen Andrés Iniesta om å fortsette karrieren i Spania. Spanske medier har spekulert i om Iniesta er på vei til Kina, men Setién ønsker det annerledes. – Vi skylder Iniesta så mye. Det er en fantastisk mann bak den fantastiske spilleren. Dette er min måte å takke ham på, sier Setién til klubbens hjemmeside.

  Laster Twitter-innhold

Sendeplan

Kl. Program Kanal
4-4-2 Eliteserien: Odd - Sarpsborg 08