Siste nytt

 • Tromsø hentet spiss fra HamKam

  Måltyven Moses Ebiye forlater HamKam til fordel for Tromsø foran den kommende fotballsesongen.

  Det bekrefter eliteserieklubben på sine nettsider tirsdag. Ebiye har undertegnet en avtale som strekker seg ut 2022-sesongen.

  Moses startet forrige sesong i Lillestrøm i 1. divisjon, men gikk til HamKam i fjor sommer. Totalt ble det seks scoringer og to målgivende pasninger i 2020.

  qzjdEV7UE7M
  Foto: Vidar Ruud / NTB
 • Norsk bronse i junior-VM

  Juni Arnekleiv gikk inn til bronse på kvinnenes sprint i junior-VM i skiskyting tirsdag. Gullet gikk til sveitiske Amy Baserga.

  Arnekleiv var feilfri på liggende skyting, men måtte ut i strafferunden etter den stående skytingen i østerrikske Obertilliach. Hun hadde vært rask i løypa, men måtte gi tapt med over 14 sekunder til sveitsiske Baserga på den siste sløyfen.

  Baserga var feilfri på standplass og endte 22,9 sekunder foran Arnekleiv. Også italienske Rebecca Passler gikk foran den norske utøveren med marginale 0,7 sekunder.

  Juni Arnekleiv
  Foto: Geir Olsen / NTB
 • Salter løypene før 10-kilometeren

  Arrangøren i ski-VM har besluttet å salte deler av løypa kvinnene skal gå tirsdag. Ifølge juryen skal det saltes på Zimmeroy og på toppen av Burgstall. De vil bestemme hva som gjøres med sprintdelen og inne på stadion senere.

  På en pressekonferanse mandag var ikke Norges trener Ole Morten Iversen veldig bekymret for hvordan løypeforholdene skulle utvikle seg.

  – Det er sånn at det blir litt bløtere og løsere utover dagen uansett. Men innenfor starten for damer tror jeg ikke det har så voldsomt mye å si, sa han da.

  De norske løperne er ikke blant de første som får velge startnummer, da de ikke har deltatt i mange renn og plukket nok verdenscuppoeng i årets sesong.

  7IZxdBwC9sg
  Foto: Lise Åserud / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal