Hopp til innhold

Sørloth har lagt Spania-missen bak seg: – Kan ikke dvele

Alexander Sørloth bommet på en enorm mulighet på stillingen 0-1 til Spania i Norges første kamp i EM-kvalifiseringen lørdag kveld. Men den norske spissen har lagt bommen bak seg.

– Det eneste som manglet var scoringen. Hadde jeg satt den i krysset der den skulle så hadde det sikkert vært et annet spørsmål. Men man kan ikke dvele ved sånne ting. Takk Gud for at jeg har skaffet meg bedre ballast gjennom karrieren så jeg kommer over sånne ting fortere. Jeg er veldig motivert og klar for i morgen, sier Sørloth, som innledet svaret med å si at han var fornøyd med egen innsats ute på banen.

Sørloth møtte pressen i Georgia mandag ettermiddag etter en lang reise fra Spania til Norges neste bortekamp i EM-kvalifiseringen. Det norske landslaget landet natt til mandag, men den lange reisen har ikke påvirket mannen som er Norges fremste angrepsvåpen i Erling Braut Haalands skadefravær.

– Det var en lang flytur i går, men jeg har det trivelig med gutta på laget. Vi spilte kort i nesten fem timer, så det gikk veldig fort, sier han.

Tirsdag klokken 18.00 jakter Norge sine første poeng i EM-kvalifiseringen etter 0-3-tapet mot Spania.

– Vi forventer en god atmosfære og et hardtarbeidende georgisk lag. Det blir en tøff kamp, sier Sørloth.

Fotball, EM-kvalifisering: Spania - Norge (3-0)
Foto: Fredrik Varfjell / NTB

Siste nytt

 • Elsafadi gjenvalgt i styret

  Flere av idrettstyrerepresentantene var på valg under Idrettstinget.

  Mia Larsen Sveberg, Sebastian Henriksen. Astrid Strandbu Marco Elsafadi var på valg.

  I tillegg kom det nenkeforslag fra Vestfold og Telemark Idrettskrets: Hans Erik Utne.

  Marco Elsafadi gikk på talerstolen og ba om han kunne få svar på om han fortsatt har tillit etter varslersaken i NIF den våren.

  Elsafadi ble gjenvalgt i styret. Hans Erik Utne, som var benkeforslag ble dermed ikke valgt inn i styret.

 • Benzema ferdig i Real Madrid

  Real Madrid bekrefter i en pressemelding at Karim Benzema (36) forlater klubben i sommer. Franskmannen drar etter 14 år hos den spanske giganten.

  – Real Madrid ønsker å uttrykke sin takknemlighet og kjærlighet til en av våre største legender, skriver klubben, og opplyser at Benzema drar etter gjensidig enighet mellom partene.

  Benzema ble hentet fra Lyon i 2009 og har siden vært med på å vinne alt som vinnes kan. Det har totalt blitt 25 titler, inkludert fem mesterligatriumfer og fire ligagull.

  I fjor vant han også gullballen.

  Benzema har spilt 647 kamper for «Los Blancos» og er nummer to på klubbens toppscorerliste med sine 353 mål. Bare Cristiano Ronaldo har flere.

  Benzema spiller sin siste kamp for Real Madrid i sesongens siste serierunde søndag.

  – Real Madrid er og vil alltid være hans hjem, og vi ønsker ham og hans familie alt godt i det nye kapittelet av livet hans, skriver klubben.

  Hvor Benzema fortsetter karrieren er ikke kjent, men den siste tiden har det vært flere rykter om at han drar til Saudi-Arabia. Han skal ha fått et svært lukrativt tilbud fra landets seriemester Al-Ittihad.

  LaLiga - Real Madrid v Almeria
  Foto: ISABEL INFANTES / Reuters
 • Tomac forlenger med Vipers

  Marta Tomac (32) fortsetter håndballkarrieren i Vipers Kristiansand. Det bekrefter hun overfor NTB under mesterligasluttspillet i Budapest.

  Tomac ble mamma for første gang i februar.

  Hun har spilt flere seniormesterskap for Norge og var med på EM-gull i 2020 og OL-bronse året etter.

  Den nye avtalen med Vipers vil bli underskrevet i nær framtid, opplyser hun. 32-åringen har spilt i Vipers siden 2015, og før det var hun i Byåsen i fødebyen Trondheim. (NTB)

  Marta Tomac
  Foto: Geir Olsen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
NRK forklarer: Rasismeskandalen i Spania 02:41
Neste