Solskjær: – Jeg bryr meg ikke om hva andre sier. De kan ha sin mening

To straffebommer til tross. Ole Gunnar Solskjær kan puste lettet ut etter at Manchester United slo Norwich 3-1.

Premier League - Norwich City v Manchester United

ENDELIG: Manchester United og Solskjær jubler for seier over Norwich.

Foto: John Sibley / Reuters

Laster innhold, vennligst vent..

– Dette har vært en god uke for oss. Det startet med en brukbar innsats mot Liverpool og nå to borteseiere, sier Solskjær til BBC etter kampen.

Han forteller videre:

– Vi har et ungt lag og av og til vil de føle presset. Men nå har vi hatt et par gode resultater, og da forsvinner litt av presset. Du kan se at de spiller med et smil om munnen, sier en fornøyd manager.

Oppgjøret mot Alexander Tetteys Norwich ble av mange fotballeksperter på forhånd sagt å være en skjebnekamp for Solskjær og hans videre manager-fremtid i klubben.

– Jeg bryr meg ikke om hva andre sier. De kan ha sin mening. Jeg blir ikke såret over hva andre sier, kommenterer han.

Resultatene må han likevel bry seg om. Et nederlag mot Norwich ville ha betydd at United ville nærmet seg nedrykksstreken. Med tre poeng i potten er imidlertid Solskjærs menn nå på 7.-plass på tabellen med 13 poeng.

Premier League - Norwich City v Manchester United

MÅL: United jubler for etter 1-0.

Foto: John Sibley / Reuters

– Måtte prestere

Ole Gunnar Solskjærs United har vist enkelte tegn til bedring etter den elendige sesongstarten. Det endte 1-1 i storkampen mot Liverpool, en kamp de fleste hadde regnet med at Manchester United skulle tape.

Og i Europaligaen, mot Partizan Beograd, sikret United sin første borteseier siden mars.

Det var da også gjestene som kom best i gang mot et av bunnlagene i Premier League (nest siste plass), og etter 21 minutter kunne 22 år gamle Scott McTominay sende United i ledelsen.

– Vi måtte prestere i dag. Vi skulle ha vunnet over Liverpool forrige uke, men denne gangen leverte vi i 90 minutter, sier Scott McTominay til BBC.

VAR i fokus

Solskjærs menn kom enkelt til mot Norwich, og etter 27 minutter ble det dømt straffe til United etter at Daniel James gikk over ende i en duell med Ben Godfrey inne i boksen. Dommer blåste ikke for situasjonen, men VAR-dommerne vurderte situasjonen på nytt og ga United straffe.

Marcus Rashford har slitt med å score mål denne sesongen. Straffesparket mot Norwich viste hvorfor. Keeper Tim Krul hadde nemlig få problemer med å redde skuddet.

– Jeg vil ikke snakke for mye om VAR. Jeg er uenig i den første avgjørelsen. Men begge burde ha vært tatt på nytt, siden målvakten ikke er på linjen, sier Solskjær.

Bare to minutter senere kom imidlertid den etterlengtede oppturen for Rashford, som denne gangen kunne utmanøvrere Krul og sørge for 2-0 etter en pasning fra James.

Marcus Rashford

BOM og MÅL: Marcus Rashford.

Foto: Joe Giddens / AP

Ny straffebom

Straffedramatikken var imidlertid ikke over. Og nok en gang måtte VAR kobles inn da det ble dømt hands på en Norwich-spiller.

Denne gangen var det Anthony Martial som tok straffen. Og nok en gang reddet Krul skuddet. Men til tross for sjansesløsingen: Manchester United ledet 2-0 da dommeren blåste til pause.

Etter 72 minutter fikk også Martial sin revansje etter straffebommen i første omgang etter et lekkert angrep av Martial og Rashford. Det var til slutt Martial som avsluttet alene med keeper Krul - og denne gangen kunne en glad United-spiller sende ballen i nettet.

– Det var en klasseavslutning av Martial, mener Solskjær.

– Det var veldig bra for Martial å score et slikt mål.

Norwich og Onel Hernández reduserte til 3-1 like før slutt.

Norwich har kun Watford bak seg på Premier League-tabellen etter ti serieomganger. Opp til Newcastle på trygg grunn skiller det to poeng.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Lewandowski redda Bayern

  Bayern München sleit lenge mot botnlaget Paderborn og såg ut til å miste viktige poeng i tittelkampen i Bundesliga. Paderborn kjempa seg heroisk til 2-2 på bortebane med eit kvarter igjen å spele. Men da det var to minutt igjen på klokka dukka Robert Lewandowski opp og scora sitt 25 mål for sesongen. Dermed vann Bayern 3-2 og har fire poeng ned til Leipzig med ein kamp meir spelt.

  Robert Lewandowski
  Foto: Matthias Schrader / Matthias Schrader
 • Ny verdsrekord i tresteg

  Yulimar Rojas (24) frå Venezuela sette fredag kveld ny innandørs verdsrekord i tresteg. Den gamle rekorden til russiske Tatjana Lebedeva på 15,36 har stått sidan 2004. I kveld hoppa Rojas heile 15,43 på eit stemne i Madrid. Ute har ukrainske Inessa Kravets hatt verdsrekorden heilt sidan VM i Göteborg i 1995.

  Yulimar Rojas
  Foto: ANDREJ ISAKOVIC / AFP
 • Kristoff skuffa i spurten

  Cees Bol tok sigeren på den tredje etappen av Algarve rundt fredag. Alexander Kristoff var med i spurten om sigeren, men klarte ikkje å henge med på farta til nederlendaren i spurten og blei nummer fire. Daniel Hoelgaard var også med i spurten og kom inn på plassen bak.

  AFP_1IW3E2
  Foto: MARCO BERTORELLO / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal