Solskjær-krisen: – Noe er feil

Joshua King var sentral da Watford slo Manchester United 4-1 i Premier League. United-keeper David de Gea var ikke nådig etter nok en nedtur.

United-laget kom fra et tungt 0-2-tap for byrival Manchester City sist, og tapet mot Watford vil gi Ole Gunnar Solskjærs kritikere ytterligere vann på mølla.

Etter kampen applauderte Solskjær de tilreisende United-supporterne og unnskyldte seg med hendene i været.

– Det er naturligvis en stor utfordring for hele klubben. Vi vet at resultatene ikke er gode nok. Selvfølgelig er det noe som er feil, sa Solskjær til Sky Sports etter kampen.

Styret i Manchester United er kalt inn til et krisemøte etter tapet, ifølge The Times. Der skal de diskutere Ole Gunnar Solskjærs sluttpakke, ifølge avisen.

På spørsmål om framtiden hans i United, svarer nordmannen slik:

– Jeg jobber med klubben og har god kommunikasjon. Det får bli mellom oss om klubben har tenkt å gjøre noe.

Siste nytt

 • BBC: Lampard tilbudt jobben som Everton-manager

  Everton har tilbudt Frank Lampard jobben som manager i klubben, melder BBC, som hevder at han fikk tilbudet etter en intervjurunde og et styremøte fredag.

  Lampard har vært uten jobb siden han fikk sparken som Chelsea-manager for ett år siden. Han fikk 18 måneder som sjef i klubben han i mange år tjente som spiller, og der han skaffet seg status som klubblegende.

  Soccer Chelsea Lampard
  Foto: Clive Brunskill / AP
 • Glenn Solberg ledet Sverige til EM-finale

  Keeper Andreas Palicka ble helten med avgjørende redninger i sluttsekundene da Sverige halte i land 34-33-seier over Frankrike og tok seg til EM-finale.

  Et par sekunder før slutt brøt Ludovic Fabregas gjennom og kastet seg inn for å satte inn utligningsmålet, men Palicka satte seg rett og slett på ballen. Dermed kunne landslagssjef Glenn Solberg juble på sidelinja. Han har ledet sitt svenske landslag til finale etter noen svært dramatiske kamper. (NTB)

  EM i håndball for menn 2022: Frankrike - Sverige
  Foto: Annika Byrde / NTB
 • Spania slo ut EM-favoritt Danmark

  Danmark kom til fredagens EM-semifinale mot Spania som stor favoritt, men kom til kort mot tittelforsvarer Spania, som vant 29-25.

  Danmark er regjerende verdensmester og tok med seg OL-sølv hjem fra Tokyo i fjor, begge ganger etter å ha slått Spania i semifinalen. I EM må laget fortsatt vente på sin første finale siden 2014.

  Spania fortsetter på sin side ferden mot det som kan bli lagets tredje EM-triumf på rad.

  Det så lenge ut til å skulle gå helt fint for danskene. I første omgang ledet danskene med inntil fire mål. Lasse Svan satte inn 14-11 et drøyt minutt før pause, men to spanske reduseringer gjorde at den danske ledelsen halvveis var 14-13.

  Etter pause var Spania best. To raske mål av Barcelona-spiller Aleix Gómez sendte laget i ledelse første gang på 17-16, og danskene kom aldri à jour igjen.

  EM i håndball for menn 2022: Spania - Danmark
  Foto: Annika Byrde / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal