NRK Meny

Solberg vant i VM-starten

Petter Solberg vant tidenes første VM-runde i rallycross i Portugal søndag. Han seiret foran norske Andreas Bakkerud. Solberg slo Bakkerud med 2,358 sekunder, mens Reinis Nitiss fra Latvia ble nummer tre, skriver NTB.

Det var den første av tolv VM-runder. Det er flere store navn som deltar i den første VM-sesongen i rallycross. Blant dem er tidligere formel 1-verdensmester Jacques Villeneuve, ekstremsportstjernen Ken Block og X Games-vinner Tanner Fous.

Solberg
Foto: Jørgen Steinli / NTB scanpix

Siste nytt

 • Kvinnekombinert inn på VM-programmet

  Kombinert for kvinner blir for første gang VM-øvelse i Oberstdorf i 2021, sammen med lagkonkurranse i hopp for kvinner. Det ble klart på FIS-kongressen i greske Costa Navarino fredag.

 • – Ronaldo tilbudt å betale 140 mill.

  Cristiano Ronaldo skal ifølge avisen El Mundo ha foreslått å betale de over 140 mill. kronene (14,7 mill. euro) han er skyldig i skatt til spanske myndigheter. Ronaldo er beskyldt for å ha unndratt skatt gjennom å bruke skatteparadiser i utlandet i årene 2011 til 2014.

  Spain Soccer La Liga
  Foto: Emilio Morenatti / AP
 • Junior-VM i alpint 2020 til Narvik

  Narvik skal arrangere junior-VM i alpint 2020. Det ble besluttet på FIS-kongressen i Hellas torsdag. Mesterskapet skal arrangeres 5.–15. mars 2020. I Narvik jobbes det for å få senior-VM i 2025.

Sendeplan

Kl. Program Kanal