Sportsnyheter

Mancheter United vinner 2-0 over Manchester City med scoringer av Bruno Fernandes og Luke Shaw.

United brøt Guardiolas seiersrekke etter drømmeåpning: – Har begynt å dominere

Etter 21 strake seire tok det slutt for Manchester City søndag, da Solskjærs mannskap sjokkerte med tidlige scoringer i hver omgang.

Forundret over konkurrentenes taktikk: – Hvorfor prøver de ikke litt mer?

Han var forhåndsfavoritt og leverte varene. Jakob Ingebrigtsen fikk styre løpet som han ville og tok sitt andre gull på tre dager - og sendte et lite stikk i retning konkurrentene.

Siste nytt

 • Ingebrigtsen med nok et EM-gull

  Jakob Ingebrigtsen var helt suveren under 3000 meteren under EM innendørs i polske Torun søndag kveld. Han vant på tiden 7.48.20.

  – Dette gikk oppskriftsmessig. Han leker med konkurrentene, og tar dette lekende lett, sa NRKs friidrettsekspert Vebjørn Rodal da Ingebrigtsen løp inn til gull.

  Ingebrigtsen ledet an feltet store deler av løpet og fikk konkurransen akkurat dit han ville.

  – Jeg lå vel i front fra første meter, og så byttet vi på litt selvfølgelig. Men jeg tenkte at det var verre for meg mentalt om det ble et raskt løp i denne finalen. Så jeg la meg i front for å holde det rolig. Det fungerte overraskende lenge, sa Ingebrigtsen til NRK.

  Han var naturligvis meget fornøyd med å ta sitt andre gull under mesterskapet i Polen.

  – Man føler seg litt uslåelig når man kommer inn på oppløpet først etter å ha vært i front nesten hele vegen, sa Ingebrigtsen.

  Dette var Ingebrigtsens andre gull i innendørs-EM i Polen. Det første tok han på 1500 meteren på fredag.

  Narve Gilje Nordås løp også 3000 meterfinale. Han endte på en meget solid femteplass på tiden 7.50.21.

  Jakob Ingebrigtsen
  Foto: ANDREJ ISAKOVIC / AFP
 • Pedersen og Wiklund Norgesmestere

  Sverre Lunde Pedersen og Ragne Wiklund gikk til topps i NM i allround og enkeltdistanser i Vikingskipet i helgen.

  Sverre Lunde Pedersen vant 5000-meteren lørdag, men tok annenplassen på 500 meter, 1500 meter og den avsluttende 10.000-meteren søndag. Han endte opp med 151.160 poeng etter 1.47,19 og 13.28,86 på søndagens to distanser.

  Gullet til kvinnene gikk til Ragne Wiklund. Hun vant samtlige fire distanser. Søndag noterte hun 1.58,21 på 1500 meter og avsluttet helgen med 7.10,63 på 5000 meteren.

  Ragne Wiklund under NM i enkeltdistanser
  Foto: Privat
 • Benzema reddet Real Madrid

  Det lå lenge an til at Luis Suárez ble matchvinner for Atlético Madrid i byderbyet mot Real Madrid. Han satte 1-0 etter kvarteret spilt, og de virket å ha brukbar kontroll.

  Benzema ville det derimot annerledes, og han satte inn 1-1 få minutter før slutt. Det ble sluttresultatet, og det er godt nytt for spesielt Barcelona. De er nå tre poeng bak Atlético, men sistnevnte har en kamp til gode.

  Benzema
  Foto: Javier Soriano / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal