NRK Meny
Normal

Holder sjetteplassen

Petter Solberg er fortsatt nummer seks etter at halvparten av lørdagens fartsprøver i Rally Catalunya i Spania er unnagjort.

Petter Solberg
Foto: MANU FERNANDEZ / AP

Yngstebror Solberg er 2.07 bak ledende Sebastien Loeb.

Henning Solberg er på 10.-plass, over sju minutter bak Loeb.

Petter har plasseringene 9, 7, 6 og 8 på de fire første fartsprøvene lørdag. Henning ble nummer 10 på alle fire.

Loeb leder sammenlagt, til tross for at Marcus Grönholm vant to av de fire fartsprøvene. Loeb vant én og Daniel Sordo én. Loeb er 14,4 sekunder foran Sordo og solide 47,6 foran Grönholm.

Det ble kjlrt seks fartsprøver fredag, og fire hittil i dag. Det skal kjøres fire fartsprøver til i dag. Rallyet, som er nummer 12 av 16 i årets VM, avsluttes søndag.

Siste nytt

 • Atlético herjet med Sevilla

  Atlético Madrid nekter å gi opp La Liga-drømmen. Antoine Griezmann gjorde hattrick da serietoeren vant hele 5-2 borte mot Sevilla. Vanligvis er Sevilla blant de tøffeste lagene å møte på bortebane.

  Griezmann
  Foto: Frank Augstein / AP
 • Stabæks måltyv takket nei til Kina

  Stabæk fikk nylig et tilbud på over 20 millioner kroner for Ohi Omoijuanfo, men bæringene takket nei til budet fra kinesiske Henan Jianye, skriver Nettavisen. Spissen scoret 17 mål på 27 seriekamper forrige sesong.

  Eliteserien i fotball 2017. Lillestrøm - Stabæk. (2-2)
  Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
 • Vipers var overlegne mot Tertnes

  Serieleder Vipers legger press på rivalene etter en klar 33-22-seier hjemme mot Tertnes i eliteserien i håndball. Vipers ledet 18–8 til pause, og endte til slutt med ellevemålsseier for vertene. Kristine Lunde-Borgersen ble Vipers toppscorer.

  Vipers-Tertnes
  Foto: Geir Ingar Egeland

Sendeplan

Kl. Program Kanal