NRK Meny
Normal

Solberg og Hagen aldri vært bedre

Hagen innrømmer at det har gått over all forventning.

Frode Hagen jubler i kampen mot Danmark
Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX

Det var stilt store forventninger til Frode Hagen og Glenn Solberg før håndball-EM, men de har likevel imponert alle med sitt spill.

Trenger ikke mye håndballtrening

Hagen innrømmer at det har gått over all forventning.

- Til nå så har det gått litt sånn over forventa egentlig, med tanke på treningsgrunnlag og sånne ting. men det er klart at når man spiller på hjemmebane og i Drammenshallen får man 10 til 15 prosent ekstra, sa Hagen til NRK.

Selv om de to veteranene ikke får internasjonal kamptreningen til daglig har de nok erfaring. Solberg mener at det da har vært viktig å bygge opp den fysiske formen.

Solberg har imponert i Drammenshallen.

Solberg har nok erfaring. Nå venter Polen.

Foto: Jarl Fr. Erichsen / SCANPIX

- I den alderen vi er i trenger vi ikke all den  håndballtreningen som de yngre trenger, sa Solberg.

Hagen og Jensen scoret tre mål hver på søndag mot Montenegro, og spilte ikke sin beste kamp. De tøffe oppgjørene mot Danmark og Russland må ta en del av skylden for det.

Nå venter et tøffere oppgjør mot VM-sølvvinner Polen på tirsdag.

- Ti prosent av lufta var litt ute i dag, men så klarer vi å dra det i land greit. Det skal vi være veldig fornøyd med, så skal vi lade batteriene til tirsdag, sa Jensen til NRK etter kampen.

Siste nytt

 • Ewan vant på hjemmebane

  Australieren Caleb Ewan vant 2.-etappe av etapperittet Tour Down Under. Han overtok samtidig ledertrøyen i rittet. Lagkameraten Daryl Impey ble nummer to. Tyske André Greipel ble tidlig frakjørt og mistet dermed sin sammenlagtledelse til Ewan.

  Caleb Ewan
  Foto: David Mariuz / AFP
 • Rangers med målfest på hjemmebane

  Mats Zuccarello og New York Rangers vant 5-1 over Philadelphia Flyers på hjemmebane tirsdag. Mats Zuccarello fikk totalt 18 minutter og 17 sekunder på isen tirsdag. Han noterte seg for ett skudd på mål.

  Zucca
  Foto: BRUCE BENNETT / AFP
 • Northug dropper Planica

  Petter Northug er fortsatt syk og står over verdenscupen i Planica, erfarer Adressa.no

  Dermed ryker siste kvalifiseringemulighet til OL for skikongen, som også måtte stå over NM på Gåsbu med forkjølelse etter Skandinavisk Cup-rennet i svenske Piteå.

  Langrenn, Petter Northug.
  Foto: Frilans / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
EM kunstløp: Menn kortprogram (Ukommentert)