Hopp til innhold

Solberg hadde store utfordringer med sikten

Oliver Solberg inntok 6.-plassen på resultatlistene før siste dagen i Safari Rally Kenya i Nairobi, men tapte tid til toppen.

– I dag var en av de sykeste dagene på rallybanen i mitt liv, men med seks nye runder i morgen er jeg sikker på at det kommer flere overraskelser og utfordringer i tiden som kommer, skriver den svensknorske rallyføreren på Twitter etter tredje dagen i Rally Kenya.

Solberg skriver videre at han hadde store utfordringer med sikten i deler av fartsprøvene ettersom det både sprutet jord og vann opp på frontruta.

Tross forholdene klatret Solberg opp på 6.-plass, og ligger 12.19 minutter bak Kalle Rovanperä som leder. Før dagens prøver var forspranget opp til finnen 4.27 minutter.

Opp til Thierry Neuville på 5.-plass er det 1.19 minutter. (NTB)

Oliver Solberg kjører i Kenya
Foto: TONY KARUMBA / AFP

Siste nytt

 • Borch vant B-finalen i EM

  Kjetil Borch lyktes ikke med å kvalifisere seg til A-finalen under EM i roing, men i søndagens B-finale viste han tegn til form.

  I den norske singlesculleren la han seg i tredjeposisjon fra start, før han satte opp tempoet mot slutten og sikret en kontrollert seier.

  OL-sølvvinneren opererte kneet på forsommeren og har ikke vært helt på topp etter det. Om en måned venter VM.

  Sommer-OL i Tokyo 2021
  Foto: Heiko Junge / NTB
 • Tredjeplass i B-finalen for Tjøm og Benske

  Den norske lettvekts dobbeltsculler-båten med Ask Tjøm og Lars Benske fikk det tøft i B-finalen i EM søndag.

  Duoen havnet bakpå fra start, men hentet seg godt inn og begynte å forsere båter. Båten som har slitt med sykdom før mesterskapet, endte til slutt som nummer tre.

  – Veldig godt gjennomført av de norske gutta. Tempoet til de tsjekkiske kara ble litt for høyt, men de gjør et godt løp, kommenterte NRKs roekspert Lars Bjønness.

  Tsjekkia tok seieren.

  ask tjøm lars benske
  Foto: Estela Re-Ma
 • Hektisk for Glimt etter storkjøpet – ønsker Grønbæk i troppen mot Dinamo Zagreb

  Bodø/Glimt jobber for fullt med håp om å få Albert Grønbæk klar til mesterligakvalifiseringen mot Dinamo Zagreb tirsdag.

  – Det har alltid vært en drøm for meg å få spille i Champions League. Sånn er det sikkert for alle spillerne i troppen her. Jeg verker i kroppen etter å få komme i gang i nye omgivelser, sier Grønbæk til Avisa Nordland.

  Han har signert en femårskontrakt med Glimt og kostet ifølge danske medier vel 30 millioner norske kroner.

  – Han er i sesong, ung, bra trent. Det er kamp på tirsdag. Han kommer nok til å komme inn i troppen da, ja, sier Glimt-trener Kjetil Knutsen til AN. (NTB)

  Overgang til Bodø/Glimt
  Foto: Ritzau Scanpix Frank Cilius / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 52 klipp
Sport
Spiller nå
Her stagediver Vetle Sjåstad Christiansen etter den fjerde Blink-seieren 00:55
Neste