NRK Meny
Normal

Solberg fornøyd med 5. plass

Petter Solberg ligger på en foreløpig 5. plass etter tre fartsprøver i Rally Akropolis. - Jeg er fornøyd, sier han til NRK.

Petter Solberg tester ny bilen
Foto: Tony Welam / Tony Welam

Finnen Jari-Matti Latvala leder. Han har en 4,2 sekunders ledelse på Sebastian Loeb.

- En bra start

Daniel Sordo og Miko Hirvonen ligger på plassene bak.

Petter Solberg ligger 1,2 sekunder bak Hirvonen, men har 21,2 sekunder opp til Sordo på 3. plass.

- Du er 27,4 bak Latvala. Hva synes du om det?

- Det er bra start. Jeg må si meg fornøyd. Vi må ha bilen i mål. Det er viktig for Subaru. Vi skal gjrøe litt forandringer så vi tar det sakte og sikkert, sier Petter Solberg.

- En god del jobb igjen

Henning Solberg ligger på 6. plass. Han ligger sju sekunder bak Petter Solberg, som debuterer med ny bil i Hellas.

Fjerde fartsprøve begynner cirka 13.40.

- Det har gått veldig bra i dag tidlig. Vi har ikke hatt problemer og bilen har gått jevnt og fint. Vi har hatt bra tider og har hengt med mange av de beste, så det er en bra start, sier Petter Solberg til NRK før fjerde fartsetappe.

- Vi vet at det er en god del jobb igjen, men jeg er fornøyd med å ha kommmet inn i den nye bilen og fått starte, sier Solberg .

Siste nytt

 • Tapte på overtid

  Norge tapte ishockey-kampen mot Russland i kveld 3-4. Nordmennene kjempet godt, men tapte kampen på overtid etter Vladimir Tkachyov sin scoring. Russland stilte med et redusert lag, men spilte likevel med mange gode spillere i Hamar.

  thoresen
 • Klar for USA

  Jørgen Skjelvik er klar for fotballklubben LA Galaxy, Det melder klubben selv på twitter. Skjelvik forlater dermed Rosenborg, som må finne en erstatter før neste sesong.

  Jørgen Skjelvik
  Foto: Rune Kjær Valberg / NRK
 • Bjørnsen til EM-finale på 100 meter

  Susann Bjørnsen er klar for finalen på 100 meter medley under kortbane-EM i svømming i København. Hun satte personlig rekord med 59,65 i semifinalen torsdag. Bjørnsen var langt framme etter butterfly, men falt tilbake til sjetteplass etter ryggsvømmingen.

  SUSANN
  Foto: Jessica Gow/TT / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal