Solberg angrepet av virus

Til tross for sykdom klarte Petter Solberg å forsvare fjerdeplassen i Rally Portugal søndag.

Petter Solberg
Foto: Jose Manuel Ribeiro / REUTERS

Solberg endte 2.44,6 bak Loeb, og snaut minuttet bak Sordo på 3. plass.

- Jeg er godt fornøyd med helgens innsats. Jeg har vært slapp hele helgen og er veldig fornøyd med å bli nummer fire, sier Solberg til NRK.

Solberg pådro seg et virus under Rally Kypros og lå halvannen uke rett ut. Viruset er nå bekreftet å være legionella.

I tillegg har nordmannen et annet virus i kroppen, som man ennå ikke har funnet ut hva er. Solberg skal derfor til legen for å gjennomføre en rekke blodprøver mandag.

Siste nytt

 • Svensson og Midtsjø vant duell

  AZ Alkmaar-spillerne Jonas Svensson og Fredrik Midtsjø vant den norske duellen mot Martin Ødegaards Vitesse i kvartfinalen i den nederlandske cupen onsdag. Svensson var nest sist på hjemmelagets 1-0-scoring, mens Midtsjø var tredje sist. AZ vant 2-0.

  Landslaget fotball
  Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
 • RBK betaler fire millioner for Åsen

  Etter det NRK erfarer måtte Rosenborg ut med fire millioner kroner for å hente Gjermund Åsen fra Tromsø. Ranheim, som var klubben Tromsø i sin tid hentet Åsen fra, har i henhold til en videresalgsavtale krav på én million kroner av overgangssummen.

  Laster Twitter-innhold
 • Bolt legger fotballskoene på hyllen

  Usain Bolt har fra før av lagt løpeskoene på hyllen. Nå gir han også opp drømmen om en karriere på fotballbanen. – Det var moro så lenge det varte, sier verdensrekordholderen på 100 m og 200 m til Reuters. I fjor sommer trente han med Strømsgodset.

  Usain Bolt i Strømsgodset
  Foto: Christian Hellumsand/NRK

Sendeplan

Kl. Program Kanal