NRK Meny
Normal

Solbakken takket kona

FC København-trener Ståle Solbakken takket kona da han fikk prisen som årets trener under Idrettsgallaen på Hamar.

Video 5f8e78d0-8caf-49a4-bf7d-75406f277ab3.jpg

VIDEO: Solbakken mottar prisen som Årets trener.

- Jeg vil takke min kone som ser lyst på livet til tross for 5-0-tap i cupen mot Sønderjyske. Jeg vil takke mamma og pappa, Grue idrettslag, alle i FCK, HamKam, Lillestrøm og alle de stedene jeg har lært noe.

Les også:

- Til slutt vil jeg gi en ekstra takk til Erik Stensrud. Du har det største HamKam-hjertet jeg vet, og det var du som gav meg sjansen til å bli trener, sa Solbakken i sin takketale under den NRK-sendte Idrettsgallaen.

Den kommende landslagstreneren var nominert sammen med Daimi Akin, kickboxing, Egil Kristiansen, langrenn/kvinner og Petter Løvberg, svømming.

Les også:

Siste nytt

 • Rosenborg enkelt videre

  Rosenborg hadde 2-0 å gå på fra den første kampen mot irske Cork i kvalifiseringen til europaligaen og gjorde jobben i den andre. Mål fra Besim Serbecic, Alexander Søderlung og Anders Trondsen sørget for 3-0 seier for trønderne og 5-0 sammenlagt.

  Europa League kvalifisering Cork City - Rosenborg
  Foto: Ryan Byrne / INPHO / NTB scanpix
 • Iuel står over 400 meter hekk i NM

  Det skriver Norges Friidrettsforbund i en pressemelding. Iuel har pådratt seg en rift i en hinne under foten, og siden skaden er i landingsfoten på hekk har hun blitt rådet til å ikke løpe 400 meter hekk. Hun håper likevel å kunne løpe 400 meter flatt i NM.

  Friidretts-EM: Amalie Iuel løper semifinale på 400 meter hekk
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • Eiking vurderer å bryte Arctic Race

  Odd Christian Eiking fikk en smertefull åpning på Arctic Race. Nå spøker det for fortsettelsen i rittet. – Jeg hadde fryktelig vondt i sittesårene, sier Eiking til TV 2. Det er uklart om Eiking, som har slitt med sittesår i hele sommer, stiller til start på fredagens 2. etappe.

  Eiking
  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
NM-veka: NM-kveld