NRK Meny
Normal

Solbakken takket kona

FC København-trener Ståle Solbakken takket kona da han fikk prisen som årets trener under Idrettsgallaen på Hamar.

Video 5f8e78d0-8caf-49a4-bf7d-75406f277ab3.jpg

VIDEO: Solbakken mottar prisen som Årets trener.

- Jeg vil takke min kone som ser lyst på livet til tross for 5-0-tap i cupen mot Sønderjyske. Jeg vil takke mamma og pappa, Grue idrettslag, alle i FCK, HamKam, Lillestrøm og alle de stedene jeg har lært noe.

Les også:

- Til slutt vil jeg gi en ekstra takk til Erik Stensrud. Du har det største HamKam-hjertet jeg vet, og det var du som gav meg sjansen til å bli trener, sa Solbakken i sin takketale under den NRK-sendte Idrettsgallaen.

Den kommende landslagstreneren var nominert sammen med Daimi Akin, kickboxing, Egil Kristiansen, langrenn/kvinner og Petter Løvberg, svømming.

Les også:

Siste nytt

 • Sejersted vant NM i utfor

  Adrian Smiseth Sejersted vant NM i utfor i Hafjell onsdag. OL-mesteren i utfor, Aksel Lund Svindal, endte på bronseplass 0,39 bak, mens Kjetil Jansrud tok NM-sølv 0,19 bak.

  Henrik Kristoffersen endte på 20.-plass 2.60 sekunder bak. Kristoffersen kjører NM for å sikre seg FIS-poeng slik at han blir aktuell for fartsøvelser i verdenscupen neste sesong.

  I kvinneklassen sikret Marte Berg Edseth seg NM-gullet.

  Adrian Smiseth Sejersted
  Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
 • Konnerud fikk ski-NM 2020

  Konnerud er tildelt NM på ski langrenn første del om to år. Det melder Norges Skiforbund tirsdag. Det var to søkere til arrangementet.

 • FA skal undersøke Zlatan

  Zlatan Ibrahimovic risikerer å bli straffet av det engelske fotballforbundet (FA) etter at han har involvert seg i et nytt spillselskap. Den svenske fotballstjernen har reklamert for det nye spillselskapet BetHard, skriver den engelske avisen Mirror.

  Zlatan
  Foto: Carl Recine / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
NRK Sport Live
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Sport i dag
Sport og musikk med håndball kvinner Kroatia - Norge