Solbakken takket kona

FC København-trener Ståle Solbakken takket kona da han fikk prisen som årets trener under Idrettsgallaen på Hamar.

Video 5f8e78d0-8caf-49a4-bf7d-75406f277ab3.jpg

VIDEO: Solbakken mottar prisen som Årets trener.

- Jeg vil takke min kone som ser lyst på livet til tross for 5-0-tap i cupen mot Sønderjyske. Jeg vil takke mamma og pappa, Grue idrettslag, alle i FCK, HamKam, Lillestrøm og alle de stedene jeg har lært noe.

Les også:

- Til slutt vil jeg gi en ekstra takk til Erik Stensrud. Du har det største HamKam-hjertet jeg vet, og det var du som gav meg sjansen til å bli trener, sa Solbakken i sin takketale under den NRK-sendte Idrettsgallaen.

Den kommende landslagstreneren var nominert sammen med Daimi Akin, kickboxing, Egil Kristiansen, langrenn/kvinner og Petter Løvberg, svømming.

Les også:

Siste nytt

 • Hovland slo tilbake

  Viktor Hovland avsluttet PGA-turneringen i Sør-Korea med nok en runde på 69 slag (-3), etter en svak dag med to over par lørdag. Dermed endte han totalt sju under par, og ble nummer 31. Amerikanske Justin Thomas vant, 20 under par.

  TGXsL4jtxvU
  Foto: JONATHAN FERREY / AFP
 • Stavanger med sesongens første tap

  Det skulle gå ti kamper før Stavanger Oilers avga poeng i årets eliteserie i ishockey. Etter 1-1 til full tid, og en målløs overtidsperiode, tapte siddisene til slutt 1-2 etter at hjemmelaget Storhamar hadde avgjort på straffer lørdag.

  Eliteserien ishockey, menn (12. Runde): Storhamar - Stavanger
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • City tilbake på vinnersporet

  Etter et svært overraskende tap før landslagspausen, slo Manchester City tilbake med 2-0-seier borte mot Crystal Palace i Premier League lørdag.

  Scoringer av Gabriel Jesus og David Silva sørget for 0-2 og tre poeng til gjestene.

  Britain Soccer Premier League
  Foto: Rui Vieira / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal