Solbakken takket kona

FC København-trener Ståle Solbakken takket kona da han fikk prisen som årets trener under Idrettsgallaen på Hamar.

Video 5f8e78d0-8caf-49a4-bf7d-75406f277ab3.jpg

VIDEO: Solbakken mottar prisen som Årets trener.

- Jeg vil takke min kone som ser lyst på livet til tross for 5-0-tap i cupen mot Sønderjyske. Jeg vil takke mamma og pappa, Grue idrettslag, alle i FCK, HamKam, Lillestrøm og alle de stedene jeg har lært noe.

Les også:

- Til slutt vil jeg gi en ekstra takk til Erik Stensrud. Du har det største HamKam-hjertet jeg vet, og det var du som gav meg sjansen til å bli trener, sa Solbakken i sin takketale under den NRK-sendte Idrettsgallaen.

Den kommende landslagstreneren var nominert sammen med Daimi Akin, kickboxing, Egil Kristiansen, langrenn/kvinner og Petter Løvberg, svømming.

Les også:

Siste nytt

 • Mbappé i storform for PSG

  Tre mål fra Kylian Mbappé og en Mauro Icardi-dobbel sørget for 5-0 seier for PSG borte mot Club Brugge i mesterligaen tirsdag. Med ni poeng og 9-0 i målforskjell på tre kamper er Paris Saint-Germain på strak vei mot sluttspillet.

  Mbappe
  Foto: Kenzo Tribouillard / AFP
 • Dybala reddet Juventus

  Lokomotiv Moskva sjokkerte Juventus i Torino i mesterligaen tirsdag. Aleksey Miranchuk sendte russerne i ledelsen etter 30 minutter. Det så lenge ut til å holde, men så scoret Paulo Dybala to mål på tre minutter og sikret 2-1 for italienerne.

  Italy Soccer Champions League
  Foto: Andrea Di Marco / AP
 • Etterlengtet Real Madrid-seier

  Real Madrid hadde til gode å vinne i årets utgave av mesterligaen. Inntil i dag. På besøk hos Galatasaray satt Toni Kroos inn 1-0 for spanjolene. Det ble også resultatet. Real Madrid er på andreplass i gruppen, fem poeng bak PSG som leder.

  Champions League - Group A - Galatasaray v Real Madrid
  Foto: Kemal Aslan / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal