NRK Meny
Austria Snowboard World Cup
Foto: Matthias Schrader / Ap

Snowboard, boardercross, menn

Oppsummert

 • Norske Stian Sivertzen er eneste norske startende i snowboardercross.
 • Kvalifiseringen skulle vært mandag morgen, men er utsatt og senere avlyst. Etter planen skal finalerundene starter klokken 10.30 norsk tid.
 • Sivertzen får ikke kjøre verdenscup

  Snowboardkjører Stian Sivertzen håpet at han kunne delta i X-games i USA i januar neste år, men legene har sagt nei. agendalsposten. – Jeg trener daglig, men ikke så mye som jeg hadde håpet på. Jeg må bruke antibiotika iallfall ett år til. Legene har sagt klart fra at jeg ikke får konkurrere på verdenscupnivå denne vinteren, men jeg kommer tilbake neste sesong. Jeg har ikke tenkt å gi meg, sier boardercrosskjøreren.

  Infeksjonen som gjorde 27-åringen alvorlig syk i januar i år er nå ute av kroppen.

  Stian Sivertzen
  Foto: Snowboardforbundet
 • Sivertzen er ved bevissthet

  Snowboardstjernen Stian Sivertzen har våknet fra koma. – Stian Sivertzen er nå ved bevissthet. Han behandles fortsatt for en alvorlig infeksjonen i kroppen, skriver Snowboardforbundet i en pressemelding.

  Stian Sivertzen
  Foto: Åserud, Lise / NTB scanpix

Siste nytt

 • Fristil-Tiril vant i California

  Fristilkjøreren Tiril Sjåstad Christiansen vant det siste verdenscuprennet i slopestyle før OL. Nærmest Christiansen kom svenske Jennie-Lee Burmansson. verdenscupen sammenlagt er Christiansen nummer to og Killi nummer tre.

  Tirl Sjåstad Christiansen
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Carlsen vant etter snuoperasjon

  Magnus Carlsen tok søndag sin tredje seier i Wijk aan Zee-turneringen. Nordmannen var under press mot Gawain Jones, men tok seg sammen og snudde til seier. Den tredje seieren på åtte partier i storturneringen i Nederland gir delt ledelse for Carlsen.

  Magnus Carlsen i Riyadh
  Foto: FARIS GHAITH /AFP / NTB scanpix
 • Gracia er Silva-erstatter

  Premier League-klubben Watford har ansatt spanjolen Javi Gracia som klubbens nye manager. Han erstatter Marco Silva, som fikk sparken tidligere søndag, og er hentet inn på en 18-månederskontrakt.

  Marco Silva
  Foto: Scott Heppell / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal