NRK Meny

Snooker

 • Selby tok kontroll i VM-finalen

  Ding Junhui kan bli den første asiatiske VM-vinneren i snooker, men engelskmannen Mark Selby tok føringen i første del av finalen, skriver NTB. Etter dag én leder Selby 10-7 mot sin kinesiske motstander. Kampen spilles som best av 35 partier.

  Mark Selby, snooker
  Foto: WANG ZHAO / Afp
 • Selby ute av snooker-VM

  Regjerendende verdensmester Mark Selby er ute av årets snooker-VM allerede i annen runde etter et overraskende tap mot debutant Anthony McGill. Selby vant første runde med 10-9 mot Norges representant Kurt Maflin, i det som ble en uhyre jevn kamp.

 • O'Sullivan til VM-finalen

  Regjerende verdensmester Ronnie O'Sullivan er klar for en ny VM-finale i snooker. Det ble klart etter at han slo Barry Hawkins 17-7 i semifinalen i Crucible Theatre i Sheffield, skriver NTB.

 • O'Sullivan lett videre i snooker-VM

  Ronnie O'Sullivan slo finske Robin Hull 10-4 i snooker-VM i Sheffield. Dette var første runde og snookerens største stjerne er nå klar for åttendelsfinalen. Allister Carter og Ken Doherty er de to andre som også er klare etter de to første dagene med spill i «The Crucible». Les også saken om Ronnie O'Sullivan under.

Siste nytt

 • Moyes tok sitt første poeng

  I sitt andre forsøk etter at han ble ansatt som manager, maktet David Moyes å lede West Ham til poeng. Fredag spilte laget 1-1 hjemme mot Leicester. Marc Albrighton og Cheikhou Kouyaté sto for scoringene.

  Moyes
  Foto: Ian Kington / AFP
 • Turvoll Fossli reiser hjem

  Sondre Turvoll Fossli reiser hjem fra Ruka etter å ha kommet på sjetteplass under fredagens langrennssprint, skriver NTB. Fossli endte på sjetteplass i finaleheatet, men reiser nå hjem for å forberede seg til verdenscupen på Lillehammer.

  Verdenscup ski nordiske grener
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Sveits vant mot Norge

  Sveits vant bronse i curling-EM etter å ha slått Norge 6-5 i fredagens kamp. I finalen i morgen møtes Sverige og Skottland.

  Thomas Ulsrud
  Foto: Jon Eeg / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
V-cup kombinert, hopp
Vinterstudio
V-cup kombinert: Hopp
V-cup langrenn
Vinterstudio
V-cup langrenn: 10 km klassisk, kvinner
Vinterstudio
V-cup, langrenn
V-cup langrenn: 15 km klassisk, menn
Vinterstudio
V-cup: kombinert, langrenn