Snooker

 • Selby tok kontroll i VM-finalen

  Ding Junhui kan bli den første asiatiske VM-vinneren i snooker, men engelskmannen Mark Selby tok føringen i første del av finalen, skriver NTB. Etter dag én leder Selby 10-7 mot sin kinesiske motstander. Kampen spilles som best av 35 partier.

  Mark Selby, snooker
  Foto: WANG ZHAO / Afp
 • Selby ute av snooker-VM

  Regjerendende verdensmester Mark Selby er ute av årets snooker-VM allerede i annen runde etter et overraskende tap mot debutant Anthony McGill. Selby vant første runde med 10-9 mot Norges representant Kurt Maflin, i det som ble en uhyre jevn kamp.

 • O'Sullivan til VM-finalen

  Regjerende verdensmester Ronnie O'Sullivan er klar for en ny VM-finale i snooker. Det ble klart etter at han slo Barry Hawkins 17-7 i semifinalen i Crucible Theatre i Sheffield, skriver NTB.

 • O'Sullivan lett videre i snooker-VM

  Ronnie O'Sullivan slo finske Robin Hull 10-4 i snooker-VM i Sheffield. Dette var første runde og snookerens største stjerne er nå klar for åttendelsfinalen. Allister Carter og Ken Doherty er de to andre som også er klare etter de to første dagene med spill i «The Crucible». Les også saken om Ronnie O'Sullivan under.

Siste nytt

 • Ruud ute av oppvisningsturnering

  Russiske Andrej Rublev ble for sterk for Casper Ruud, og med tre tap går ikke nordmannen videre til semifinale i oppvisningsturneringen Thiems 7. Ruud spilte en god kamp torsdag, men russeren vant etter 6-2, 3-6, 10-4 i sett.

  Davis Cup 2020
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • Stenger fotballtribunene igjen

  Bulgaria stenger fotballtribunene etter at antall koronasmittede har økt i landet den siste tiden. Det skjer én måned etter at helsemyndighetene åpnet for tilskuere på stadion, så lenge de holdt avstand og bare én tredel av stadion var i bruk.

  EM-KVALIFISERING FOTBALL NORGE BULGARIA 1 - 0
  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal