Kurt Maflin
Foto: Nigel French / Nigel French

Snooker

Oppsummert

 • Tok sin sjette VM-tittel

  Ronnie O'Sullivan vant overbevisende 18-8 over Kyren Wilson i finalen i snooker-VM, og ble dermed verdensmester for sjette gang. Med seieren følger 500 000 pund, noe som tilsvarer nærmere 6 millioner kroner. 44-åringen er den eldste vinneren siden 1978, og tidligere i mesterskapet gikk han kraftig ut mot de yngre snooker-spillerne.

  Ronnie O'Sullivan
  Foto: Ben Stansall / AFP
 • Maflin ute etter katastrofestart

  Kurt Maflin gjorde et hederlig forsøk på et comeback i kvartfinalen i snooker-VM, men måtte seg seg slått av Anthony McGill.

  Katastrofestarten på kvartfinalen mandag, da han endte under 1-7 mot skotske McGill viste seg å bli for tøft å snu.

  Til slutt vant Anthony McGill 13-10, etter at Maflin vant andre dag 9-6. McGill møter Kyren Wilson i semifinalen. Engelskmannen slo ut den toppseedede tittelforsvareren Judd Trump. I den andre semifinalen møtes Ronnie O'Sullivan og Mark Selby.

  Kvartfinalen er uansett det beste norske resultatet i snooker-VM noensinne.

  Britain Snooker
  Foto: Nigel French / AP
 • Kardinalfeil av Maflin

  Maflin sitter og rister på hodet etter en svak safe som ga McGill bordet på nytt.

  Kampen er nesten avgjort nå.

 • Drama mot slutten

  McGill virket å hale seieren i land, men med sort og rosa låst ble det et lavt break og med tre røde igjen på bordet klarte ikke skotten å senke et forsøk på grønt.

  Dermed lever kampen ennå for Maflin.

 • Bom for Maflin

  Det er Maflin som får åpnet partiet og virker å fortsette flyten, men da han skal bryte opp de røde bommer han på en enkel rosa.

  Det gir en åpning for McGill som nå kan spille hjem seieren.

Siste nytt

 • Van der Breggen tok gulldobbel

  Anna van der Breggen tok sitt andre gull under sykkel-VM i Italia da hun syklet fra samtlige konkurrenter og kom alene til mål på landeveisrittet.

  For bare to dager siden vant nederlenderen tempoen. Dobbeltseieren i samme mesterskap er hun andre kvinne i historien til å klare, etter franske Jeannie Longo i 1995.

  Annemiek van Vleuten og hjemmehåpet Elisa Longo Borghini tok de andre medaljene.

  van der Breggen
  Foto: Andrew Medichini / AP
 • Ruud-tap – misset finale

  Casper Ruud måtte se seg slått av bunnsolide Andrej Rublev for annet år på rad i ATP 500-turneringen i Hamburg. Rublev, som er ranket som nummer 14 på ATP-lista, vant de to første settene 6-4, 6-2. Dermed sa det stopp for Ruud, som nå vender blikket mot Grand Slam-turneringen Roland-Garros kommende uke. Her møter han Yuichi Sugita i 1. runde, men kamptidspunkt er ikke bestemt.

  Casper Ruud
  Foto: CATHRIN MUELLER / Reuters
 • Virik på seierspallen i Ungarn

  Maria Virik (20) padlet inn til 3.-plass i A-finalen på K1 1000 meter under verdenscupen i ungarske Szeged.

  Bærum-padleren avsluttet finalen meget sterkt, men truet aldri Eszter Rendessy, som vant på hjemmebane på tiden 3.58,91.

  I herrenes A-finale på 1000-meteren ble det 7.-plass til Lars Magne Ullvang. Han endte 7,96 bak den portugisiske vinneren Fernando Pimenta.

  (NTB)

  NM-Veka 2020
  Foto: Fredrik Hagen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal