NRK Meny
Normal

Snakker ut om mageproblemene

Nedturene i sommer gikk på helsa løs.

Petter Solberg i Australia
Foto: Welam, Tony / SCANPIX

 

Petter Solbergs mange nedturer gikk på helsa løs for rallystjernen. Frustrasjonen over å ikke hevde seg gjorde at Solberg i sommer ble sjuk. Han fikk mageproblemer og for første gang snakker han nå ut om den vanskelige tida.

- Det har vært tøft

Problemene med bilen tårnet seg opp og det gikk utover helsa til en bekymret rallyfører. Til slutt slo magen seg vrang og Solberg ble satt på en 14 dagers tablettkur med klar beskjed om å koble ut tanken på rally.

 

Det har vært tøft. Det er ingen tvil om det, jeg har hatt mange søvnløse netter. Men hva kan man gjøre? Jeg kan jo ikke gi opp.

Petter Solberg / NRK

 

 

Petter Solberg
Foto: AP

Rallyesset har hatt mange søvnløse netter. Det tøffeste har vært å ikke tenke på rally og problemene med bilen. Han innrømmer at det har vært slitsomt for kona og resten av familien i de hardeste periodene. -Det har ikke vært lett å ha meg i huset, sier han.

Får hjelp

Subarus førstefører får nå hjelp av teamledelsen til å komme seg over den tøffe kneika. Kollega John Mills har ansvaret for helsa både fysisk og mentalt til førerne.

- Når ting går galt, er han den første til å bruke ekstra tid på hva han kan gjøre bedre. Det har vært en veldig tøff tid, som har krevd mye av han både fysisk og mentalt, sier Mills.

Er klar for etterlengtet seier

En alltid engasjert Petter Solberg er nå omsider erklært frisk og klar til å kjempe om en seier igjen. Og første utfordring er Rally Australia i helgen.

Følg rallyet direkte på nrk.no

Siste nytt

 • Japan neste for Iniesta

  Barcelona-legenden Andrés Iniesta, 34-åringen som har vunnet 32 titler for den spanske klubben, avslører at japanske Vissel Kobe blir hans nye arbeidsgiver. På Instagram postet han et bilde med eieren av den japanske klubben og skrev: «På vei til mitt nye hjem med min venn».

  Laster Instagram-innhold
 • Schmeichel VM-klar for Danmark

  Danmarks førstekeeper Kasper Schmeichel er kampklar etter å ha vært ute de siste fire kampene for Premier League-klubben Leicester. Dansken har slitt med en ankelskade. Danmark spiller sin første VM-kamp mot Peru 16. juni i Saransk.

  Denmark Panama Soccer
  Foto: Mads Claus Rasmussen / AP
 • Capitals til NHL-finale

  Washington Capitals er klare for NHL-finale mot Vegas Golden Knights etter 4-0-seieren over Tampa Bay Lightning. Svenske André Burakovsky ble den store helten: – Naturligvis føles det bra å få to mål i en sånn kamp, sier Burakovsky til Aftonbladet.

  Capitals Lightning Hockey
  Foto: Chris O'Meara / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
NRK Sport Live
Sport i dag
Sport i dag