Normal

Snakker ut om mageproblemene

Nedturene i sommer gikk på helsa løs.

Petter Solberg i Australia
Foto: Welam, Tony / SCANPIX

 

Petter Solbergs mange nedturer gikk på helsa løs for rallystjernen. Frustrasjonen over å ikke hevde seg gjorde at Solberg i sommer ble sjuk. Han fikk mageproblemer og for første gang snakker han nå ut om den vanskelige tida.

- Det har vært tøft

Problemene med bilen tårnet seg opp og det gikk utover helsa til en bekymret rallyfører. Til slutt slo magen seg vrang og Solberg ble satt på en 14 dagers tablettkur med klar beskjed om å koble ut tanken på rally.

 

Det har vært tøft. Det er ingen tvil om det, jeg har hatt mange søvnløse netter. Men hva kan man gjøre? Jeg kan jo ikke gi opp.

Petter Solberg / NRK

 

 

Petter Solberg
Foto: AP

Rallyesset har hatt mange søvnløse netter. Det tøffeste har vært å ikke tenke på rally og problemene med bilen. Han innrømmer at det har vært slitsomt for kona og resten av familien i de hardeste periodene. -Det har ikke vært lett å ha meg i huset, sier han.

Får hjelp

Subarus førstefører får nå hjelp av teamledelsen til å komme seg over den tøffe kneika. Kollega John Mills har ansvaret for helsa både fysisk og mentalt til førerne.

- Når ting går galt, er han den første til å bruke ekstra tid på hva han kan gjøre bedre. Det har vært en veldig tøff tid, som har krevd mye av han både fysisk og mentalt, sier Mills.

Er klar for etterlengtet seier

En alltid engasjert Petter Solberg er nå omsider erklært frisk og klar til å kjempe om en seier igjen. Og første utfordring er Rally Australia i helgen.

Følg rallyet direkte på nrk.no

Siste nytt

 • Mjøndalen vant toppkampen

  Tony Brochmann og Quint Jansen scoret da Mjøndalen slo Aalesund 2-0 i toppkampen i 1. divisjon. Aalesund, Mjøndalen og Viking står dermed alle med 49 poeng i opprykkskampen. To lag rykker rett opp i eliteserien.

  Mjøndalen
  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
 • Jarstein skadet, Hertha tapte

  Hertha Berlin måtte tåle sitt første serietap for sesongen da Werder Bremen vant 3-1 i tirsdagens toppkamp i Bundesliga. Hertha-keeper Rune Almenning Jarstein måtte byttes ut i pausen etter at han fikk en støtskade i låret, melder NTB.

  A-landslag fotball menn 2018 Nations Leauge Bulgaria-Norge
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • RBK-stevning sendt til retten

  Rosenborg Ballklub skal nå offisielt være stevnet for retten, ifølge advokaten til Kåre Ingebrigtsen og Erik Hoftun: – Begge stevningene er nå sendt til retten, bekrefter Andreas Messelt Ekker overfor NRK. Organisasjonssjef i RBK, Trond Alstad, sier de ikke har mottatt stevningen. Utover det vil verken han eller styreleder Ivar Koteng kommentere saken.

Sendeplan

Kl. Program Kanal