Smertefull seier for Larvik - endte på sykehus

(Larvik-Krim Lubljana 32-28) Thea Mørk ble sendt til sykehus med skulder ute av ledd og Anja Hamerseng-Edin skrek ut i smerte. Larviks seier kostet nye skader.

Thea Mørk

UTE: Thea Mørk endte på sykehus etter at skulderen trolig gikk ut av ledd.

Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix

Da kampen startet satt Nora Mørk, som har trøblet med ankelen, allerede på tribunen. Men hun fikk se både søsteren Thea Mørk og Anja Hammerseng-Edin forsvinne ut av kampen.

Fraktet til sykehus

Verst så det ut for Mørk som ble fraktet til sykehuset med det som trolig var en skulder ute av ledd. Det så særdeles smertefullt ut for Larvik-spilleren.

Hammerseng-Edin

UTE: Anja Hammerseng-Edin fikk bare seks minutter, før hun måtte ut. Hun frykter strekk.

Foto: Teigen, Trond Reidar / NTB scanpix

– Det er rett og slett bare trist med ei som har hatt litt av hvert de siste sesongene. Hun har vært i kjempeslag nå. Vi får håpe vi får orden på det uten at jeg vet hvor fort det går, sier Larvik-trener Tor Oddvar Moen til Viasat etter kampen.

Da Mørk forsvant til sykehuset var allerede Hammerseng-Edin satt på sidelinjen, med det hun frykter er en strekk. For smertene slo til i leggen da hun nettopp hadde satt inn 5-4 målet etter seks minutter av kampen.

Frykter strekk

– Jeg er litt usikker men mistenker strekk i leggen. Smertene går bra, men jeg er veldig lei meg og sint. Vi vant, men det er et sammensatt sett av følelser. Nå er det førstemann inn på ultralyd hos legen. Jeg håper det går så fort som mulig, sier Hammerseng-Edin.

Nora Mørk

TRØBLER: Nora Mørk fulgte kampen fra tribunen på grunn av trøblete ankel.

Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix

Fra før har Larvik også stjernespilleren Alina Woitaz på skadelisten. Hun røk korsbåndet i april.

– Vi får håpe de stopper skaderekken. Med Woitaz og Hammerseng-Edin tilbake så får de flyten de skal ha. Det blir ikke samme flyten som Larvik er kjent for. Larvik være stolt av at de holder tradisjonen og vinner de fleste kampene, sier Viasat-ekspert Gunnar Pettersen under TV-sendingen.

Slet i første omgang

Larvik knuste Krim Lubljana i forrige kamp, men hjemme slet de i starten av kampen. Midtveis i første omgang skurret det og bortelaget gikk opp i en firemålsledelse. Men Larvik kjempet det inn og var ajour allerede før pause. Og etter at Amanda Kurtovic satte inn tilsammen ti mål, hvorav det siste med et herlig trick-skudd, var seieren sikret.

– Jeg vil si at vi bruker lang tid komme i gang og sette forsvaret vårt. Vi får det ikke helt til å stemme. Det handler om oss selv, sier Kurtovic til Viasat.

Larvik har nå seks poeng etter fire kamper og ligger som nummer to i gruppen.

Siste nytt

 • Klæbo tilbake i verdenscupen

  Johannes Høsflot Klæbo sto over helgens verdenscuprenn i langrenn på Beitostølen, men er tilbake i Davos kommende helg. Sprint fri teknikk samt 10 og 15 kilometer skøyting står på programmet, men Klæbo går kun sprinten. Emil Iversen går ikke i Davos.

  Verdenscup langrenn
  Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
 • Robben overveier karriereslutt

  Bayern München-profilen Arjen Robben vurderer å avslutte karrieren når han forlater den tyske storklubben etter inneværende sesong. Til fotballmagasinet Kicker sier 34-åringen at det «ikke er hundre prosent klart» om han fortsetter som fotballspiller.

  FBL-EUR-C1-ATHENS-BAYERN-MUNICH
  Foto: ARIS MESSINIS / AFP
 • – Zlatan blir værende i USA

  Zlatan Ibrahimovic blir værende i Los Angeles Galaxy i amerikanske Major League Soccer. Milan gir opp jakten på svensken. Det bekrefter Milans sportsdirektør Leonardo.

  – Han hadde gitt Galaxy sitt ord på at han ville bli dersom klubben imøtekom hans krav.

  ZLATAN IBRAHIMOVIC
  Foto: Elisa Ferrari/TT / TT NYHETSBYRÅN

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport i dag
Sport i dag