NRK Meny
Normal

Slutt mellom Løke og Bøhn

Dagen før de møtes på hver sin banehalvdel i semifinalen mellom Norge og Ungarn, melder Heidi Løke og Karl-Erik Bøhn at de har gjort det slutt.

Heidi Løke og Karl Erik Bøhn

Heidi Løke og Karl-Erik Bøhn møttes da de begge var under kontrakt med Larvik.

Foto: Aas, Erlend / SCANPIX

I media er det blitt fokusert mye på at Løke og Bøhn ville være både kjærester og rivaler når Norge og Ungarn møtes i semifinalen i håndball-EM lørdag.

Nå viser det seg at dette ikke stemmer.

Slutt for en tid tilbake

– Forholdet vårt ble avsluttet en tid tilbake, men ettersom deler av media er blitt kjent med dette nå, kjennes det riktig å bekrefte bruddet før vi skal møtes i semifinalen, sier Heidi Løke i en pressemelding.

Løke sier det er det store fokuset media har hatt på samboerforholdet som gjør at hun sender ut pressemelding om samlivsbruddet.

Flyttet til Ungarn sammen

De to har vært sammen i flere år, og flyttet til Ungarn sammen da Løke fikk kontrakt med Györ. Bøhn var en periode trener for klubben, før han etter hvert også fikk jobb som landslagstrener for Ungarn.

De møttes da de var spiller og trener i Larvik.

– Jeg ber om forståelse for at jeg ikke ønsker å kommentere vårt avsluttede forhold etter helgens kamper. Mitt fokus er hundre prosent på de gjenstående kampene i EM, sier Løke.


Siste nytt

 • Rælingen mot eliteseriespill

  Rælingen, som ble nummer tre i 1. divisjon, slo eliteserielaget Sola hele 30–20 i første kvalifiseringskamp og tok et langt steg mot opprykk. Returkampen i Sola spilles søndag.

  Tonje Nøstvold, Sola
  Foto: Sander Heggheim/NRK
 • Uavgjort i bunnoppgjøret

  Stabæk og Start spilte 1-1 i onsdagens bunnoppgjør i eliteserien. Dermed står begge lagene med fire poeng etter seks serierunder. Ohi Omoijuanfo ga Stabæk ledelsen etter 70 minutter, mens Aron Sigurdarson utlignet for Start.

  Eliteserien 2018. Stabæk-Start. Nadderud Stadion.
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
 • Powell ferdig i Sandefjord

  Sandefjord Fotball bekrefter i en pressemelding onsdag kveld at Magnus Powell er ferdig som trener i klubben. Powell begynte i jobben så sent som 16. januar.

  Powell
  Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
NRK Sport Live
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Sport i dag
Sport i dag