Hopp til innhold

Slik feiret Zlatan ligatittelen

AC Milan sikret sin første ligatittel på 11 år da Sassuolo ble slått 3-0 på bortebane. Zlatan Ibrahimovic, som var i AC Milan også i 2011, ble byttet inn knappe 20 minutter før slutt. Svensken tok samtidig sin 12. ligatittel i karrieren. Det er foreløpig uvisst om – og eventuelt hvor – 41-åringen fortsetter til høsten.

Zlatan
Foto: TIZIANA FABI / AFP

Siste nytt

 • Thoresen signerte ettårskontrakt med Storhamar

  Patrick Thoresen (38) forlenger karrieren og har signert en ny ettårskontrakt med ishockeyklubben Storhamar.

  Det var knyttet usikkerhet til om veteranen kom til å avslutte karrieren etter sist sesong. Etter en periode i tenkeboksen kunne klubben mandag opplyse at 38-åringen har signert for neste sesong.

  «Han trengte litt tid til å tenke over framtida etter sesongslutt, nå har han altså kommet til den avgjørelsen alle med hjerte i gult og blått ønsket seg. Han melder seg topp motivert og sulten foran den nye sesongen», skriver klubben.

  Da skal pappa Petter Thoresen lede laget fra trenerplass.

  NM-sluttspill ishockey: Storhamar - Stavanger Oilers (1–2, 0–2 i kamper)
  Foto: Beate Oma Dahle / NTB
 • Tap for Norge mot England i J19-EM

  Norges lag tapte hele 1-4 mot England i 1. runde i gruppespillet i EM i fotball for J19 mandag. Målscorer for Norge var Cathinka Tandberg. Angnes Beever-Jones, Jorja Fox, og Grace Clinton scoret Englands mål. EM spilles i Tsjekkia.

  I neste kamp venter Tyskland før det blir naboduell mot Sverige. Sistnevnte vant 2-0 mot Tyskland tidligere mandag og har skaffet seg en god start på sluttspillet.

  De to beste fra hver gruppe går til semifinale. Dermed vil det norske laget høyst trolig være avhengig av seier mot Tyskland torsdag.

 • Sykkellag ransaket foran Tour de France

  Flere ryttere og ansatte på sykkellaget Bahrain-Victorious har fått ransaket sine hjem av politiet i forbindelse med mistanke om brudd på dopingreglene.

  Det opplyser laget selv på sine hjemmesider.

  Underveis i fjorårets utgave av Tour de France ransaket fransk politi hotellet til laget med mistanke om brudd på dopingreglene. Deretter innledet de en formell etterforskning.

  Ifølge laget er mandagens ransakelse en fortsettelse av etterforskningen. De tar sterk avstand fra mistanken om doping, og er misfornøyd med at det skjer like før sesongens største høydepunkt.

  «Etterforskningen av medlemmene i laget, som startet for nesten ett år siden og ikke ga noen resultater, fortsetter like før starten av årets viktigste ritt, Tour de France. Det skader omdømmet til enkeltpersoner og laget», skriver de i en uttalelse. (NTB)

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 43 klipp
Sport
Spiller nå
Ski-VM er endelig tilbake på NRK! 01:00
Neste