NRK Meny
Normal

Glimt-treneren: – Skikkelig forbannet

Bodø/Glimt slapp inn seks mål mot Tromsdalen fra tredje nivå. At Danny Cruz stjal straffespark fra en kollega og bommet hjalp ikke på humøret til Jan Halvor Halvorsen.

Jan Halvor Halvorsen

6-2: Se høydepunktene fra Tromsdalen-Bodø/Glimt her.

Laster innhold, vennligst vent..

– Det var en annen som tok straffen enn han som skulle. Vi har faste som tar straffer. «Tim» skal ta den, sukker Bodø/Glimt-trener Jan Halvor Halvorsen til NRK etter sjokktapet mot Tromsdalen torsdag.

På stillingen 2-0 til Tromsdalen skaffet Danny Cruz det omtalte straffesparket til gultrøyene. Angriperen valgte selv å ta straffesparket, til tross for at klubben har valgt Fitim Azemi som fast skytter fra ellevemetersmerket.

Uansett, selve straffen ble utført på det mest klønete vis. Cruz nærmest bommet på ballen og og satte straffen flere meter til side for Tromsdalen-målet.

– Det var misforståelse. Jeg tok ballen, gjorde en feil og traff feil. Jeg skled litt, men det var dårlig av meg, sier Cruz nedtrykt til NRK etter kampen.

Se straffen her (artikkelen fortsetter under videoen):

Helbom

– Var det derfor spilleren ble byttet ut?

– Ikke bare på grunn av det. Men det er klart det ikke skal skje. Vi har faste som tar, men det er ikke mye å gjøre med det nå, sier Halvorsen.

– Jeg er veldig skuffet av resultatet. At det ble seks var fordi vi måtte prøve på stillingen 4-1. Jeg er skikkelig forbanna, fortsetter Glimt-treneren.

Lå under 3-0

Bodø/Glimts svake sesongstart ser ut til å ha gått ut over selvtilliten. For laget som ligger tredje sist på eliteserietabellen ble regelrett overkjørt av det lille 2. divisjonslaget Tromsdalen i cupens tredje runde.

Allerede etter 41 spilte minutter lå den tredje ballen i nettet bak Pavel Londak i Glimt-målet. Bare takket være et mål av Fitim Azemi rett før halvspilt tid kunne Bodø/Glimt gå til pause «bare» to mål under og med fornyet selvtillit.

Tromsdalen fortsatte

Men den andre omgangen startet ikke slik trener Halvorsen hadde planlagt med pausepraten. For det var TUIL som først skulle øke til 4-1 etter 52 minutter, før Alexander Sørloth gjorde 4-2 ti minutter senere.

Rett etter reduseringen var det Tromsdalens tur til å bomme på straffespark, da tomålsscorer Vegard Lysvoll satte ballen i tverrliggeren og over.

– At jeg bommet på straffe driter jeg i, sier spilleren med et stort smil i etterkant av kampen.

Men få minutter etterpå drepte imidlertid Sondre Jakobsen Glimt-spillernes håp om avansement, da han satte inn 5-2 på et vakkert straffespark.

– Lionel Messi kunne ikke gjort det bedre, sa NRK-kommentator Gunnar Grindstein entusiastisk.

Men selv om den berømte spikeren var hamret i kista, så hadde ikke Tromsdalen gitt seg. i det siste obligatoriske spilleminuttet var tidligere Tromsø-spiller Mohammed Ahamed frampå og satte inn 6-2 - den totale ydmykelsen.

Siste nytt

 • Positiv b-prøve for Krusjelnitskij

  Aleksandr Krusjelnitskijs b-prøve viser spor av meldonium. Det bekrefter Russlands olympiske komite i en pressemelding. Krusjelnitskij spilte for OURs lag i mixed curling, som tok bronse.

  Hvis laget nå diskvalifiseres, blir det norsk bronse.

  Aleksandr Krusjelnitskij
  Foto: CATHAL MCNAUGHTON / Reuters
 • Curlingpar selger unna OL-utstyr

  Magnus Nedregotten og Kristin Skaslien selger unna OL-utstyr på Finn, melder Adressa. Bukser, jakker og mobiltelefoner, er blant det som selges.

  – Vi er jo de fattigste utøverne i OL, og det er en god måte å tjene inn penger, sier Nedregotten.

  Vinter-OL. Olympiske leker i Pyeongchang 2018. Curling Mixed
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Sundby og Klæbo utgjør herrelaget

  Herreduoen på lagprinten består som ventet av Martin Johnsrud Sundby (1. etappe) og Johannes Høsflot Klæbo. – Jeg tror det er det sterkeste laget vi har. Martin fikk beskjed ganske kort tid etter 15-kilometeren. Han har visst hele sesongen at han er aktuell til lagsprinten, sier sprinttrener Arild Monsen, som mener Sundby og Klæbo utgjør et lag som representerer utholdenhet.

Sendeplan

Kl. Program Kanal
OL i Pyeongchang: Kombinert langrenn og curling Norge - Italia
OL i Pyeongchang: Curling Norge - Italia
OL-magasin
Høydepunkter fra dagen
OL-magasin
Mester mot legende i vintersport
Mester mot legende i vintersport