Slakter Høiland-oppførsel etter toppkampen

Stefan Strandberg gikk tøft ut mot Tommy Høiland etter at sistnevnte forsøkte å filme på midtstopperen et rødt kort.

Strandberg

SINT: Stefan Strandberg var lite imponert over oppførselen til Tommy Høiland.

Foto: Aykut Akici/Turkpix / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

– Du kan vel se klart hva som skjer. Han driver med sånne klovnegreier som han har gjort så mange ganger før. Han er en god fotballspiller, men han blir sett på som en klovn når han holder på sånn, og det er dumt for han, sier Stefan Strandberg til NRK.

Mannen Strandberg snakker om er Molde-spiller Tommy Høiland, og situasjonen oppsto like før full tid. De to gikk i en duell, og Høiland gikk i bakken, men fikk ikke noe annet ut av situasjonen enn gult kort for filming.

– Jeg synes ikke noe om det. Han er en bra spiller, men han får et rykte på seg som er helt latterlig, og det er forståelig når han holder på med sånn jævla bullshit.

– Du ble forbannet?

Tommy Høiland

Tommy Høiland sa etter kampen at han overdramatiserte situasjonen.

Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / NTB scanpix

– Ja, jeg ble forbannet, for han prøver jo å dra på meg et rødt kort. Jeg tar han på hodet. Det er ikke noe jeg vil være bekjent av, men han får svare for det selv, avsluttet en provosert Rosenborg-spiller.

– Bare å legge seg flat

Tommy Høiland var ikke stolt av episoden etter kampen.

– Det var litt småknuffing og jeg får noen fingre i ansiktet og overdramatiserer situasjonen. Det er dumt av meg, sier han til NRK før han bekreftet at han fikk tilsnakk av Molde-trener Tor Ole Skullerud.

– Han tok en liten prat med meg, og jeg visste det kom til å komme. Det var idiotisk av meg. Han sa at sånt skal vi ikke ha i Molde, og det vet jeg fra før, og det er bare å legge seg flat, sa Høiland.

Siste nytt

 • Ødegaard med tre målgivende

  Vitesse vant 4-1 over Zwolle i den nederlandske æresdivisjonen lørdag og kampen ble avgjort med tre hjørnespark – alle tre signert Martin Ødegaard. Alle hjørnesparkene havnet hos Bryan Linssen som satte inn tre mål. Dauda Mohammed scoret det fjerde.

  Martin Ødegaard
  Foto: Robin Van Lonkhuijsen / AFP
 • Carlsen med sliteseier mot 14-åring

  Magnus Carlsen fikk det tøft i åpningen av storturneringen i Karlsruhe lørdag. Han møtte 14 år gamle Vincent Keymer fra Tyskland, og det tok nesten syv timer og 81 trekk før Carlsen klarte å slå unggutten.

  Magnus Carlsen
  Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
 • Juventus sikret ligagullet

  Juventus snudde 0-1 til 2-1 hjemme mot Fiorentina og kunne juble for Serie A-gull, fem kamper før slutt. Ligatittelen er klubbens åttende på rad. Alex Sandro og selvmål av German Pezzella sørget for Juventus-seier. Nikola Milenkovic scoret 0-1-målet.

  Italy Soccer Serie A
  Foto: Luca Bruno / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal