Slakter Høiland-oppførsel etter toppkampen

Stefan Strandberg gikk tøft ut mot Tommy Høiland etter at sistnevnte forsøkte å filme på midtstopperen et rødt kort.

Strandberg

SINT: Stefan Strandberg var lite imponert over oppførselen til Tommy Høiland.

Foto: Aykut Akici/Turkpix / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

– Du kan vel se klart hva som skjer. Han driver med sånne klovnegreier som han har gjort så mange ganger før. Han er en god fotballspiller, men han blir sett på som en klovn når han holder på sånn, og det er dumt for han, sier Stefan Strandberg til NRK.

Mannen Strandberg snakker om er Molde-spiller Tommy Høiland, og situasjonen oppsto like før full tid. De to gikk i en duell, og Høiland gikk i bakken, men fikk ikke noe annet ut av situasjonen enn gult kort for filming.

– Jeg synes ikke noe om det. Han er en bra spiller, men han får et rykte på seg som er helt latterlig, og det er forståelig når han holder på med sånn jævla bullshit.

– Du ble forbannet?

Tommy Høiland

Tommy Høiland sa etter kampen at han overdramatiserte situasjonen.

Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / NTB scanpix

– Ja, jeg ble forbannet, for han prøver jo å dra på meg et rødt kort. Jeg tar han på hodet. Det er ikke noe jeg vil være bekjent av, men han får svare for det selv, avsluttet en provosert Rosenborg-spiller.

– Bare å legge seg flat

Tommy Høiland var ikke stolt av episoden etter kampen.

– Det var litt småknuffing og jeg får noen fingre i ansiktet og overdramatiserer situasjonen. Det er dumt av meg, sier han til NRK før han bekreftet at han fikk tilsnakk av Molde-trener Tor Ole Skullerud.

– Han tok en liten prat med meg, og jeg visste det kom til å komme. Det var idiotisk av meg. Han sa at sånt skal vi ikke ha i Molde, og det vet jeg fra før, og det er bare å legge seg flat, sa Høiland.

Siste nytt

 • City-forsvarer ute med skade

  Manchester City-forsvarer Benjamin Mendy må belage seg på et opphold på sidelinen etter at han onsdag ble operert i kneet. Det opplyser klubben. Det opplyses ikke hvor lenge franskmannen er satt ut av spill.

  Benjamin Mendy
  Foto: Dave Thompson / AP
 • Hjemmeseier for Blackhawks

  En enkelt scoring var alt Chicago Blackhawks trengte for å slå St. Louis Blues i «the windy city» onsdag. Kampens eneste mål sto hjemmelagets Brent Seabrook for. Norske Andreas Martinsen fikk drøyt elleve minutter på isen denne gangen.

  SPO-HKO-HKN-COLORADO-AVALANCHE-V-CHICAGO-BLACKHAWKS
  Foto: JONATHAN DANIEL / AFP
 • Elverum og Halden i NM-finalen

  Elverum er klar for NM-finalen i håndball for menn etter 37-26 over Bækkelaget i onsdagens semifinale. Lukas Sandell ble mestscorende for Elverum med sju fulltreffere. Halden blir motstander i finalen i Oslo Spektrum 29. desember.

  apelgren
  Foto: Geir Olsen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
NRK Sport Live
NRK Sport Live
NRK Sport Live
VM sjakk: Parti 5: Magnus Carlsen - Fabiano Caruana
VM sjakk: Parti 5 Magnus Carlsen - Fabiano Caruana
VM sjakk: Parti 5
VM sjakk: Parti 5: Magnus Carlsen - Fabiano Caruana