Normal

Slakter Høiland-oppførsel etter toppkampen

Stefan Strandberg gikk tøft ut mot Tommy Høiland etter at sistnevnte forsøkte å filme på midtstopperen et rødt kort.

Strandberg

SINT: Stefan Strandberg var lite imponert over oppførselen til Tommy Høiland.

Foto: Aykut Akici/Turkpix / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

– Du kan vel se klart hva som skjer. Han driver med sånne klovnegreier som han har gjort så mange ganger før. Han er en god fotballspiller, men han blir sett på som en klovn når han holder på sånn, og det er dumt for han, sier Stefan Strandberg til NRK.

Mannen Strandberg snakker om er Molde-spiller Tommy Høiland, og situasjonen oppsto like før full tid. De to gikk i en duell, og Høiland gikk i bakken, men fikk ikke noe annet ut av situasjonen enn gult kort for filming.

– Jeg synes ikke noe om det. Han er en bra spiller, men han får et rykte på seg som er helt latterlig, og det er forståelig når han holder på med sånn jævla bullshit.

– Du ble forbannet?

Tommy Høiland

Tommy Høiland sa etter kampen at han overdramatiserte situasjonen.

Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / NTB scanpix

– Ja, jeg ble forbannet, for han prøver jo å dra på meg et rødt kort. Jeg tar han på hodet. Det er ikke noe jeg vil være bekjent av, men han får svare for det selv, avsluttet en provosert Rosenborg-spiller.

– Bare å legge seg flat

Tommy Høiland var ikke stolt av episoden etter kampen.

– Det var litt småknuffing og jeg får noen fingre i ansiktet og overdramatiserer situasjonen. Det er dumt av meg, sier han til NRK før han bekreftet at han fikk tilsnakk av Molde-trener Tor Ole Skullerud.

– Han tok en liten prat med meg, og jeg visste det kom til å komme. Det var idiotisk av meg. Han sa at sånt skal vi ikke ha i Molde, og det vet jeg fra før, og det er bare å legge seg flat, sa Høiland.

Siste nytt

 • Storhamar-seier i toppkampen

  Etter en målløs åpningsperiode eksploderte det i storkampen mellom Storhamar og Vålerenga i ishockey torsdag. I sudden death ga Joel Johansson vertene 5-4. Dermed satte forrige sesongs dobbeltmester en stopper for Vålerengas perfekte seriestart.

  Eliteserien ishockey, menn: Storhamar - Stavanger Oilers 1 - 2
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • Kalla dropper Tour de Ski

  Charlotte Kalla har VM i Seefeld som sitt naturlige hovedmål til vinteren. Hun dropper derfor Tour de Ski og rene sprinthelger.

  – I de periodene vil jeg heller trene, sier Kalla til TT.

  Charlotte Kalla
  Foto: Ned Alley / NTB scanpix
 • Brann uten førstekeeperen

  Brann-målvakt Samuel Sahin-Radlinger må opereres. Han går dermed glipp av tre viktige seriekamper i gullinnspurten i Eliteserien. Det er noen løse fragmenter i kneet som skal fjernes, ifølge BA. 19 år gamle Markus Olsen Pettersen får sjansen istedet.

  Samuel Sahin-Radlinger
  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal