Sky: Koronautbrudd i Tottenham

Flere spillere og medlemmer av støtteapparatet i Premier League-klubben Tottenham skal være smittet med koronaviruset.

Det er vanligvis pålitelige Sky Sports som hevder å ha kilder på at opp til seks spillere og to personer i støtteapparat har avgitt positiv virustest. Flere andre engelske medier, blant dem velrennomerte The Athletic, hevder å sitte på samme informasjon.

Ifølge Sky Sports venter klubben på utfallet av PCR-testene som kan komme til å bekrefte smitteutbruddet.

Tottenham Hotspur
Foto: Adam Davy / AP

Siste nytt

 • Djokovic får ikke spille Australian Open

  Den føderale domstolen i Australia opprettholder avgjørelsen om å kansellere den uvaksinerte tennisspillerens visum til Australia. Det melder flere nyhetsbyråer. Australian Open starter i morgen, og serberen får dermed ikke delta.

  Novak Djokovic var søndag i et rettsmøte og argumenterte for at immigrasjonsminister Alex Hawkes avgjørelse om å tilbakekalle visumet hans må kjennes ugyldig. Like før klokken 5 søndag morgen norsk tid var rettsmøtet over.

  Tennisstjernen ble stoppet ved ankomst til Australia for nesten to uker siden. Dagen etter ble serberens visum annullert. Nå opprettholdes denne avgjørelsen.

 • Spansk cupkamp stoppet etter skandalescener

  Den spanske cupkampen i fotball mellom byrivalene Betis og Sevilla ble stoppet etter at en gjenstand kastet fra tribunen traff gjestenes Joan Jordán i hodet.

  Den avlange gjenstanden traff Jordán mens Betis holdt på å feire Nabil Fekirs utligning direkte på hjørnespark i det 39. minutt. Noen minutter tidligere hadde Papu Gómez scoret for Sevilla.

  Jordán, som er midtbaneanker i Sevilla-laget, falt om og holdt seg til hodet. Han ble hjulpet på beina og støttet ut av banen. Rett etter ga dommeren beskjed om at begge lag skulle gå i garderoben.

  Det er uklart om kampen vil bli satt i gang igjen.

  Sevilla-derbyet er kjent som Spanias heteste byderby, og det har vært stygge scener også tidligere. I 2007 fikk Sevilla-trener Juande Ramos en flaske i hodet, kastet av en Betis-tilhenger.

  Fekir slo an tonen for lørdagens oppgjør da han sekunder etter avspark stemplet Gómez på foten. (NTB)

 • Salah-mål ga Egypt håp

  Mohamed Salah ble matchvinner da Egypt slet seg til 1-0-seier over Guinea-Bissau i afrikamesterskapet lørdag. Dermed lever håpet om suksess.

  Egypt hadde tre avslutninger i målstengene, men Salahs volley ved lengste stolpe i det 69. minutt ble eneste scoring.

  Guinea-Bissau raste da Mama Baldes kjempetreff i det 82. minutt ble annullert etter at de VAR-ansvarlige fant at scoreren brukte ulovlige midler mot Omar Kamal i forspillet. Egypt-keeper Mohamed El Shenawy måtte i aksjon på overtid for å stoppe et godt skudd fra Moreto Cassama.

  Egypt tapte 0-1 for Nigeria i sin første kamp i sluttspillet, men trenger nå bare uavgjort mot Sudan onsdag for å være garantert plass i åttedelsfinalen.

  – Det var en veldig vanskelig kamp, og vi var litt heldige med annulleringen, sa Salah etter kampen.

  Nigeria er allerede videre i turneringen etter sin 3-1-seier over Sudan. (NTB)

  Mohamed Salah for Egypt
  Foto: DANIEL BELOUMOU OLOMO / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal