NRK Meny
Normal

Skullerud etter nok et hjemmetap: – Vi må slutte å sutre over at vi ikke får straffespark

Molde-trener Tor Ole Skullerud mener de ikke kan skylde på noen andre enn seg selv etter prestasjonen mot Bodø/Glimt lørdag.

Tor Ole Skullerud

SKUFFET: En betenkt Tor Ole Skullerud ble vitne til nok et hjemmetap for sine elever i Molde.

Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

– Vi må slutte å klage på at vi skulle hatt straffespark. Vi må gå i oss selv å se på hva vi presterer. Det er mye, mye viktigere!, sa en sint og skuffet Tor Ole Skullerud til NRK etter tapet mot Bodø/Glimt lørdag.

Molde-kaptein Vegard Forren gikk hardt ut mot dommeren rett etter kampslutt, og sa til C More at han mente de nå hadde blitt bortdømt i to kamper.

Selv om han kanskje var noe mer ydmyk en liten stund etter kampslutt, var det en tydelig frustrerte Forren som møtte NRK.

Eliteserien fotball 2015: Molde - Haugesund. Moldes Vegard Forren (t.v.) er frustrert på linjedommeren i eliteseriekampen mellom Molde og Haugesund på Aker Stadion. Haugesunds Tor Arne Andreassen til høyre.

RASENDE: Vegard Forren var ved flere anledninger frustrert over dømming i kampen mot Bodø/Glimt.

Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / NTB scanpix

– Det er mye frustrasjon. Først og fremst over oss selv. Vi er for dårlige. Men etter sist kamp mot Haugesund måtte vi gå hjem og lese på internett at dommeren la seg flat. Mulig det skjer igjen, men det hjelper oss j***lig lite når vi ikke får straffe når vi skal ha det, sier Forren, som hadde et møte med dommeren etter kampen.

Andre hjemmetap på rad

Sist eliteseriekamp gikk romsdalingene på et skuffende tap hjemme mot Haugesund. Da gikk også trener Skullerud ut og mente laget hans burde hatt straffe. Lørdag var tonen en annen.

– Det er ingen som har lov til å skylde på noen andre enn seg selv etter den prestasjonen vi gjør her i dag. Det er veldig skuffende og en av de dårligste prestasjonene jeg har vært med på i Molde, sier Skullerud.

Forren er enig med sjefen, men mener likevel det blir vanskelig å vinne kamper uten riktig dømming.

– Det er tungt. Vi, som alle andre lag, er avhengig av riktig dømming. Nå har det vært så mange situasjon at det begynner å bli litt skremmende. Jeg vet ikke hvilken innstillingen dommerne har når de kommer hit til Molde, men det er ikke så mye som går vår vei. Det hjelper heller ikke når vi ikke er bedre enn det vi er om dagen.

– Vi surrer oss til for oss selv

Molde er fortsatt elleve poeng bak serieleder Rosenborg, og det med én kamp mer spilt.

– Vi gjør det fryktelig vanskelig for oss selv. Vi vil være et topplag, men vi surrer det til for oss selv med to hjemmekamper under pari. Vi må ta noen steg framover nå, avsluttet Skullerud.

Siste nytt

 • – Lukter trolig på mentolsalve

  Flere TV-seere la merke til at de russiske spillerne luktet på noe i spillertunellen før andre omgang. I NRKs VM-studio forklarte ekspert Carl Erik Torp hva de trolig luktet på:

  – Det er sannsynligvis en mentolsalve som de lukter på for å åpne litt luftveier og kvikne litt ekstra til. Dette har vi sett ofte med forskjellige idrettsutøvere, sier Torp.

  VM-studio fra Kontraskjæret.
 • West Ham sikret seg franske Diop

  West Ham har signert den franske midtstopperen Issa Diop. 21-åringen hentes fra Toulouse og har signert en femårskontrakt. Premier League-klubben har ikke oppgitt overgangssummen, men ifølge britiske medier er den rundt 22 millioner pund (238 millioner kroner).

   Issa Diop
  Foto: Regis Duvignau / Reuters
 • Salah starter mot Russland

  Ifølge Egypts lagoppstilling er Mohamed Salah i startoppstillingen til Egypts kamp mot Russland i kveld. Liverpool-spilleren har vært ute med en skulderskade, og spilte ikke da Egypt tapte 0-1 for Uruguay.

  Foto: Dmitri Lovetsky / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Veien til VM: Portugal og Australia
FIFA Fotball-VM 2018: VM-studio
FIFA Fotball-VM 2018: Portugal - Marokko
FIFA Fotball-VM 2018: Portugal - Marokko
Sport i dag
FIFA Fotball-VM 2018: Uruguay - Saudi-Arabia
FIFA Fotball-VM 2018: Iran - Spania