Skryter av VAR i UEFA-rapport

UEFAs dommersjef Roberto Rosetti har uttalt seg etter at VAR (videodømming) fikk sin debut i mesterligaen denne uka. – Jeg er veldig fornøyd. Teknologien fungerte perfekt, og dommerne presterte på et høyt nivå, sier han. VAR ble blant annet brukt for å annullere Ajax sitt første mål mot Real Madrid, og det var mildt sagt ikke alle i Amsterdam som var enige i den avgjørelsen. – Det var riktig å annulllere det målet, sier derimot dommersjefen. Real Madrid vant til slutt 2-1.

VAR
Foto: Emmanuel Dunand / AFP

Siste nytt

 • Ser én «svensk» fordel for Norge

  Lars Lagerbäck er som kjent tidligere svensk landslagssjef og forlot en rådgiverrolle i Sverige da han tok over Norge i 2017. Nå er spørsmålet om det kan gi Norge en fordel før Sverige-møtet. – Fordelen er marginal. Den eneste fordelen jeg har, er at jeg kjenner en del av fotballspillerne rent personlig, sier Lagerbäck til NRK.

  Lagerbäck
  Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
 • NM-gull til Saugestad

  Stian Saugestad slo Adrian Smiseth Sejersted med en hundredel i norgesmesterskapet i super-G i Hemsedal mandag. Aleksander Aamodt Kilde tok bronsen og Kjetil Jansrud ble nummer fire.

  World cup alpint super-G Kvitfjell
  Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
 • Tviberg knep NM-gullet

  Maria Therese Tviberg vant det som ble en kamp om små hundredeler under NM-rennet i super-G i Hemsedal mandag. Tviberg henviste forhåndsfavoritten Kajsa Vikhoff Lie til sølvplass. Bronsemedaljen gikk til Marte Monsen.

  Switzerland Alpine Skiing World Cup
  Foto: Alessandro della Valle / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal