NRK Meny
Normal

Publikumssvikt i NM-finalen

Dyre billettpriser må ta skylda for dårlige publikumstall på NM-finalen mellom Vålerenga og Stavanger Oilers, mener flere av de som hadde tatt veien til Jordal amfi.

Publikumssvikt på Jordal
Foto: Anders Engeland / NRK

Det var ikke så mye lyd i Jordal amfi i går kveld, den første NM-finalen til tross. Bare 2330 hadde møtt opp for å se den første av finalekampene mellom Vålerenga og Stavanger Oilers. Trond Sangren var av en dem. Han tror billetprisene på 230 kroner for voksne og 150 for barn må ta skylda for halvtom hall.

- Det hemmer nok en del folk fra å gå på alle sluttspillkampene, og billettprisene har nok en del med å gjøre at det var langtfra fullt. Dessuten er det jo tross alt inntil sju kamper, i tillegg til at det har vært både kvartfinaler og semifinaler tidligere. Det tærer på økonomien.

Michael Klemetsen var heller ikke spesielt begestreit for det det kostet på Jordal i går.

- Jeg har ikke vært så ofte på hockeykamper, og har ikke så mye å sammenlikne med. Men det er klart at 230 kroner er en relativ stiv pris, sier Klemetsen.

Fem kroner på fire år

Men Vålerenga-direktør Jan Tore Kjær synes ikke det er dyrt.

- Billettene kostet fem kroner mindre for fire år siden. Og en prisøkning på fem kroner på fire år er ikke ille, sier Kjær.

Siste nytt

 • Lillebror Pedersen til Godset

  Sebastian Pedersen (18) gjør som storebror Marcus (27) og blir Strømsgodset-spiller.

  18 år gamle Sebastian er spiss i likhet med broren, og han har skrevet under en kontrakt som binder ham til Strømsgodset ut 2019-sesongen.

  Sebastian Pedersen
  Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
 • Aamodt Kilde rask på utfortrening

  Aleksander Aamodt Kilde var raskest av de norske under tirsdagens utfortrening i Kitzbühel med en 3.-plass. Aksel Lund Svindal kjørte ned til en 7.-plass, mens Kjetil Jansrud endte på en 16.-plass i gjennomkjøringen. Christof Innerhofer var raskest.

  Aleksander Aamodt Kilde
  Foto: Vincenzo Pinto / AFP
 • Powell ny trener i Sandefjord

  Tidligere Egersund- og Levanger-trener Magnus Powell blir trener i eliteserieklubben Sandefjord. Powell har skrevet under på en toårig avtale. Han erstatter Lars Bohinen, som har tatt over Aalesund.

  Magnus Powell
  Foto: Torstein Bjørkås/NRK

Sendeplan

Kl. Program Kanal
EM håndball menn: Frankrike-Hviterussland
EM håndball menn: Før kampen Norge - Østerrike
EM håndball menn: Norge - Østerrike
EM håndball menn: Norge - Østerrike
EM håndball menn: Norge - Østerrike
EM håndball menn: Norge - Østerrike
EM håndball menn: Etter kampen Norge - Østerrike