NRK Meny
Normal

Publikumssvikt i NM-finalen

Dyre billettpriser må ta skylda for dårlige publikumstall på NM-finalen mellom Vålerenga og Stavanger Oilers, mener flere av de som hadde tatt veien til Jordal amfi.

Publikumssvikt på Jordal
Foto: Anders Engeland / NRK

Det var ikke så mye lyd i Jordal amfi i går kveld, den første NM-finalen til tross. Bare 2330 hadde møtt opp for å se den første av finalekampene mellom Vålerenga og Stavanger Oilers. Trond Sangren var av en dem. Han tror billetprisene på 230 kroner for voksne og 150 for barn må ta skylda for halvtom hall.

- Det hemmer nok en del folk fra å gå på alle sluttspillkampene, og billettprisene har nok en del med å gjøre at det var langtfra fullt. Dessuten er det jo tross alt inntil sju kamper, i tillegg til at det har vært både kvartfinaler og semifinaler tidligere. Det tærer på økonomien.

Michael Klemetsen var heller ikke spesielt begestreit for det det kostet på Jordal i går.

- Jeg har ikke vært så ofte på hockeykamper, og har ikke så mye å sammenlikne med. Men det er klart at 230 kroner er en relativ stiv pris, sier Klemetsen.

Fem kroner på fire år

Men Vålerenga-direktør Jan Tore Kjær synes ikke det er dyrt.

- Billettene kostet fem kroner mindre for fire år siden. Og en prisøkning på fem kroner på fire år er ikke ille, sier Kjær.

Siste nytt

 • Bastiansen sikret Frisk-seier

  Frisk Asker slo Storhamar 4–3 i den tredje NM-semifinalen mandag. De reduserte dermed til 1–2 i kamper.

  Kampen sto 3–3 etter full tid, og kampen gikk til forlengning. Der stupte Anders Bastiansen fram på en retur og sikret Frisk Asker-seier.

  Storhamar og Frisk Asker spilte i dag semifinale tre av syv kamper. Det var uhyre jevnt og kampen måtte til slutt avgjøres på første mål vinner. Storhamars Eirik Skadsdammen ble også hedret for sin kamp nummer 900 før start.
 • Thoresen-assist da SKA slo tilbake

  Patrick Thoresen var nest sist på 2-0-målet da SKA St. Petersburg vant 2–0 borte mot Lokomotiv Jaroslavl i KHL-sluttspillet mandag.

  SKA leder nå 2–1 i kvartfinaleserien som spilles best av syv kamper.

  Patrick Thoresen
  Foto: Mariam Butt / NTB scanpix
 • Seier for Tromsø

  Tromsø slo byrivalen Tromsdalen 2–0 i en treningskamp mandag ettermiddag. Tromsøs kamp mot Strømsgodset ble avlyst grunnet snøvær søndag, men mandag var det gode spilleforhold på Alfheim.

  Slobodan Vuk og Mushaga Bakenga scoret for TIL.

  Eliteserien fotball 2017. Tromsø - Odd BK.
  Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal