NRK Meny
Normal

Publikumssvikt i NM-finalen

Dyre billettpriser må ta skylda for dårlige publikumstall på NM-finalen mellom Vålerenga og Stavanger Oilers, mener flere av de som hadde tatt veien til Jordal amfi.

Publikumssvikt på Jordal
Foto: Anders Engeland / NRK

Det var ikke så mye lyd i Jordal amfi i går kveld, den første NM-finalen til tross. Bare 2330 hadde møtt opp for å se den første av finalekampene mellom Vålerenga og Stavanger Oilers. Trond Sangren var av en dem. Han tror billetprisene på 230 kroner for voksne og 150 for barn må ta skylda for halvtom hall.

- Det hemmer nok en del folk fra å gå på alle sluttspillkampene, og billettprisene har nok en del med å gjøre at det var langtfra fullt. Dessuten er det jo tross alt inntil sju kamper, i tillegg til at det har vært både kvartfinaler og semifinaler tidligere. Det tærer på økonomien.

Michael Klemetsen var heller ikke spesielt begestreit for det det kostet på Jordal i går.

- Jeg har ikke vært så ofte på hockeykamper, og har ikke så mye å sammenlikne med. Men det er klart at 230 kroner er en relativ stiv pris, sier Klemetsen.

Fem kroner på fire år

Men Vålerenga-direktør Jan Tore Kjær synes ikke det er dyrt.

- Billettene kostet fem kroner mindre for fire år siden. Og en prisøkning på fem kroner på fire år er ikke ille, sier Kjær.

Siste nytt

 • Tøff VM-trekning for ishockeygutta

  Norge skal spille i gruppe B i neste ishockey-VM i Slovakia. Ishockeygutta skal ut mot Sverige, Russland, Tsjekkia, Sveits, Latvia, Østerrike og Italia.

  – En tøff gruppe sett med norske øyne, med VM-vinnerne fra Sverige og tapende finalist Sveits, var landslagssjef Petter Thoresens reaksjon overfor NTB etter at gruppefordelingen ble klar.

  VM i ishockey 2018
  Foto: Tore Meek / NTB scanpix
 • – Emery blir ny Arsenal-trener

  Tidligere PSG-trener Unai Emery kommer til å bli presentert som ny Arsenal-trener, skriver blant andre BBC. Mikel Arteta har vært favoritt til å erstatte Arsène Wenger, men nå skal Arsenal ha ombestemt seg i siste liten. Emery kan bli vist frem som klubbens nye trener innen uken er omme, skriver BBC.

  FBL-FRA-LIGUE1-CAEN-PSG
  Foto: CHARLY TRIBALLEAU / AFP
 • Børufsen ordnet kjærkommen seier

  Start gikk aggressivt ut og fikk raskt uttelling mot Bodø/Glimt. Espen Børufsens tidlige scoring holdt til 1-0-seier i lagets første kamp uten Mark Dempsey, som fikk sparken som Start-trener tidligere i uken.

Sendeplan

Kl. Program Kanal