NRK Meny
Normal

Publikumssvikt i NM-finalen

Dyre billettpriser må ta skylda for dårlige publikumstall på NM-finalen mellom Vålerenga og Stavanger Oilers, mener flere av de som hadde tatt veien til Jordal amfi.

Publikumssvikt på Jordal
Foto: Anders Engeland / NRK

Det var ikke så mye lyd i Jordal amfi i går kveld, den første NM-finalen til tross. Bare 2330 hadde møtt opp for å se den første av finalekampene mellom Vålerenga og Stavanger Oilers. Trond Sangren var av en dem. Han tror billetprisene på 230 kroner for voksne og 150 for barn må ta skylda for halvtom hall.

- Det hemmer nok en del folk fra å gå på alle sluttspillkampene, og billettprisene har nok en del med å gjøre at det var langtfra fullt. Dessuten er det jo tross alt inntil sju kamper, i tillegg til at det har vært både kvartfinaler og semifinaler tidligere. Det tærer på økonomien.

Michael Klemetsen var heller ikke spesielt begestreit for det det kostet på Jordal i går.

- Jeg har ikke vært så ofte på hockeykamper, og har ikke så mye å sammenlikne med. Men det er klart at 230 kroner er en relativ stiv pris, sier Klemetsen.

Fem kroner på fire år

Men Vålerenga-direktør Jan Tore Kjær synes ikke det er dyrt.

- Billettene kostet fem kroner mindre for fire år siden. Og en prisøkning på fem kroner på fire år er ikke ille, sier Kjær.

Siste nytt

 • VM-sølvvinner må ta pause

  Milans kroatiske landslagsforsvarer Ivan Strinic har fått konstatert et hjerteproblem og tar pause fra fotballen på ubestemt tid. Det opplyste den italienske fotballklubben lørdag kveld. Hjerteproblemet ble oppdaget i en rutineundersøkelse.

  strinic
  Foto: Rebecca Blackwell / AP
 • Iden med verdenscupseier

  Gustav Iden vant lørdagens verdenscupstevne i triatlon i Lausanne foran den britiske stjernen Johnny Brownlee. Kristian Blummenfelt ble nummer tre. Det ble konkurrert i olympisk distanse, 1,5 km svømming, 40 km sykling og 10 km løping.

  Pressekonferanse med triatlonforbundet
  Foto: Berit Roald / NTB scanpix
 • Alonso sendte Chelsea til himmels

  Marcos Alonso reddet 3-2-seier for Chelsea mot Arsenal etter at Unai Emerys hadde hentet opp blåtrøyenes 2-0-ledelse. Lørdagens London-derby var det første i Premier League etter at Maurizio Sarri og Unai Emery tok over som managere i klubbene.

  FBL-ENG-PR-CHELSEA-ARSENAL
  Foto: GLYN KIRK / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
NM-veka: Baseball, finale
NM-veka
NM-veka: Baseball
NM-veka: Baseball
NM-veka: Friidrett
NM-veka: NM i friidrett
NM-veka: Friidrett og cricket
NM-veka: Cricket, finale
NM-veka: Cricket
NM-veka: Cricket
NM-veka: Kajakkpolo