NRK Meny

Skøyter, konkurranse, kvinner

 • Lisbeth Korsmo er død

  Den tidligere skøytestjernen Lisbeth Korsmo har gått bort 69 år gammel. På 60- og 70-tallet var Korsmo et ikon på skøytebanen og hennes største prestasjon var bronsemedaljen i OL i Innsbruck i 1976.

  HISTORISKEBILDER
  Foto: Erik Thorberg / NTB scanpix
 • Njåtun skuffet på 1500 meter

  Ida Njåtun fikk det ikke til å stemme under verdenscupløpet i kinesiske Harbin søndag. På 1500 meteren endte skøyteløperen på en 12. plass. Amerikanske Heather Bergsma vant foran nederlandske Marrit Leenstra.

  Ida Njåtun
  Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix
 • Njåtun holdt ikke helt inn

  Ida Njåtun ledet til det gjestod to runder, men avslutningen ble ikke god nok på 3000 m. Hun gikk inn til foreløpig tredjeplass med tiden 4.12,00, etter rundetider på 34-tallet på de to siste rundene.

Siste nytt

 • Sejersted vant NM i utfor

  Adrian Smiseth Sejersted vant NM i utfor i Hafjell onsdag. OL-mesteren i utfor, Aksel Lund Svindal, kunne ikke hamle opp med Sejersted. Svindal endte på bronseplass, mens Kjetil Jansrud tok NM-sølv. I kvinneklassen sikret Marte Berg Edseth seg NM-gullet.

  Adrian Smiseth Sejersted
  Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
 • Konnerud fikk ski-NM 2020

  Konnerud er tildelt NM på ski langrenn første del om to år. Det melder Norges Skiforbund tirsdag. Det var to søkere til arrangementet.

 • FA skal undersøke Zlatan

  Zlatan Ibrahimovic risikerer å bli straffet av det engelske fotballforbundet (FA) etter at han har involvert seg i et nytt spillselskap. Den svenske fotballstjernen har reklamert for det nye spillselskapet BetHard, skriver den engelske avisen Mirror.

  Zlatan
  Foto: Carl Recine / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
NRK Sport Live
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Sport i dag
Sport og musikk med håndball kvinner Kroatia - Norge