NRK Meny

Skjerpet straff for Badji

Brann-spilleren Stéphane Badji får tre kampers karantene for sitt røde kort i søndagens kamp mot Rosenborg på Lerkendal, melder NTB. Badji måtte holdes igjen av lagkamerater og trener Rikard Norling da han fikk det røde kortet av dommeren Svein-Erik Edvartsen. Onsdag ble det klart at disiplinærutvalget i Norges Fotballforbund har reagert med å gi Stéphane Badji tre kampers karantene. Det er i skjerpende retning lagt vekt på spillerens oppførsel etter at han ble vist det røde kortet.

Siste nytt

 • Sveriges keeper på vei til Roma

  Etter hva Aftonbladet erfarer skal FC København ha blitt enig med Roma om et salg av den svenske målvakten Robin Olsen. Prislappen ligger på rundt 110 millioner kroner. Kjøpet skjer i lys av at Roma trenger ny keeper etter salget av Alisson Becker.

  svensk keeper
  Foto: Matthias Schrader / AP
 • Granerud på pallen

  Halvor Egner Granerud hoppet seg opp til 3.-plassen i det første individuelle rennet i årets Sommer Grand Prix. Polen-stjernen Kamil Stoch vant på hjemmebane. Robert Johansson var nest best blant de norske i Wisla

  Granerud
  Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
 • Sky-rytter ute av Tour de France

  Team Sky-rytter Gianni Moscon (24) er kastet ut av Tour de France fordi han gikk til angrep på en Fortuneo-rytter, Ifølge L'Equipe. Det skal ha skjedd i etterkant av søndagens etappe. Det var Tv2 som meldte om nyheten.

  CYCLING-FRA-TDF2018-SKY-ITA-MOSCON
  Foto: PHILIPPE LOPEZ / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
X Games Minneapolis