Hopp til innhold

Skistad dropper lagsprinten i Lahti

Kristine Stavås Skistad (24) har takket nei til å gå fredagens lagsprint i langrennssportens verdenscupavslutning i finske Lahti.

Det kom fram da Norges Skiforbund slapp uttaket til konkurransen. Skistad har vært i superform etter VM og vunnet tre strake individuelle sprintrenn.

Norge stiller med to lag på både kvinne- og herresiden.

Kvinner:

Lag 1: Julie Myhre og Anne Kjersti Kalvå

Lag 2: Lotta Udnes Weng og Mathilde Myhrvold

Menn:

Lag 1: Erik Valnes og Johannes Høsflot Klæbo

Lag 2: Harald Østberg Amundsen og Sindre Bjørnestad Skar.

Verdenscup langrenn, sprint prolog og finaler i World Cup Drammen
Foto: Lise Åserud / NTB

Siste nytt

 • Sju spillere forlater Leicester gratis

  Stjerner som Youri Tielemans og Çaglar Söyüncü er ferdige i Leicester etter nedrykket. Klubben endte med å forsvinne ut av Premier League på sesongens aller siste dag. Det får konsekvenser for spillerstallen.

  Mandag melder klubben selv at Youri Tielemans, Çaglar Söyüncü, Daniel Amartey, Nampalys Mendy, Ryan Bertrand, Ayoze Pérez og Tetê alle er ferdige i klubben som følge av at kontraktene deres utløper.

  Leicester melder også at det pågår samtaler med kaptein Jonny Evans om hans fotballframtid. Den tidligere Manchester United-spilleren har i likhet med Tielemans og andre kontrakt som utløper denne måneden.

  WRqAy4dOS0o
  Foto: Reuters
 • Ruud møter danske Rune i kvartfinalen

  Holger Rune vant en dramatisk og lang kamp mot Francisco Crundolo, og dermed er det klart at dansken møter Casper Ruud i kvartfinalen i Roland Garros.

  Hele fem sett måtte til for at Rune skulle ta seg til kvartfinalen. Dansken vant med settsifrene 7-6, 3-6, 6-4, 1-6, 7-6.

  Ruud på sin side tok seg videre til kvartfinale etter seier i tre strake sett mot chilenske Nicolas Jarry mandag ettermiddag. Det ble en jevn og tett kamp der Ruud slo Jarry 7-6, 7-5, 7-5.

  Nordmannen og dansken møttes også i kvartfinalen i Roland Garros for ett år siden. Da gikk Ruud seirende ut og gikk hele veien til finalen. Sist de to møttes var i semifinalen i Italian Open. Det ble også første gangen Rune slo Ruud.

  France Tennis French Open
  Foto: Christophe Ena / AP
 • Fransk seier, Boasson Hagen nummer 17

  Eks-verdensmester Julian Alaphilippe viste Tour de France-form med seier på 2. etappe av sykkelrittet Critérium du Dauphiné. Den 167,3 kilometer lange etappen fra Brassac-les-Mines til La Chaise-Dieu ble avsluttet med en spurt i tøft terreng.

  Edvald Boasson Hagen ble best av de norske rytterne i feltet med en 17.-plass. Uno-X-rytter Tobias Halland Johannessen endte fire plasser lenger ned på resultatlisten. Han hadde lagkamerat Jonas Gregaard rett bak seg.

  Christophe Laporte forsvarte ledertrøyen.

  sfoAe7CovHk
  Foto: AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
NRK forklarer: Rasismeskandalen i Spania 02:41
Neste