Skadet Sagosen: – VM-kvaliken er ikke i fare

Norges playmaker gikk ned for telling i onsdagens sluttspillkamp for Aalborg, men fikk gode nyheter etter medisinsk sjekk torsdag.

HANDBALL-EURO-2016-MKD-NOR
Foto: ATTILA KISBENEDEK / Afp

Sagosen skulle hoppe og blokkere et skudd i onsdagens kamp mot GOG i det danske sluttspillet. En spiller kom i stor fart og da Sagosen hoppet så landet han på foten til motspilleren og fikk en kraftig overtråkk.

sagosen

NEDE: Her ligger Sander Sagosen etter å ha tråkket over i kampen mot GOG.

Foto: Privat

Vil bli klar på seks dager

– Jeg var hos klubbens medisinske apparat i dag. Det var gode nyheter. Det viste seg å bare være en kraftig overtråkk. Ingen fare for brudd og ingen leddbånd som har ryke slik det ser ut nå. Jeg håper å være klar til neste sluttspillkamp om seks dager, sier Sagosen til NRK.

Og VM-kvaliken?

– Det skal ikke være noe problem. Alt skal være godt og intakt før den.

Aalborg med både Sander Sagosen og Håvard Tvedten på laget savnet playmakeren sin i går. I forrige sluttspillkamp dunket Sagosen inn 11 mål. I går gikk laget – uten Sagosen – på et forsmedelig ettmålstap.

– Det ser vanskelig ut med tanke på semifinale etter gårsdagens tap. Det er irriterende. Gruppa er åpen fortsatt men vi må nok vinne de tre siste kampene for i det hele tatt å ha mulighet.

Vil gi Tvedten en verdig avslutning

Det danske sluttspillet er Håvard Tvedtens siste kamper som profesjonell håndballspiller. Tapet i går betyr at det blir vanskelig å avslutte med en tittel. Det er noe Sagosen har tenkt på.

– Ja det er det. Alle på laget unner Håvard en virkelig verdig avslutning. Vi skulle ta tittelen sammen som lag og ta den for han. Han fortjener det etter en fantastisk karriere. Da er det ekstra kjipt at vi rotet bort kampen i går og egentlig gjorde det på søndag også. Det er veldig kjipt.

Aalborg har tre kamper igjen. Hjemme mot Aarhus og borte mot Kolding København og GOG.

Siste nytt

 • Helikopter hadde teknisk feil

  Det er avdekket feil ved helikopteret som for snart tre uker siden gikk i bakken med Leicester-eieren og fire andre om bord. Ifølge den britiske flyhavarikommisjonen skulle helikopteret ha dreid til venstre da piloten trykket på en fotpedal, men gikk i stedet til høyre.

  Crash footage of Leicester owner's helicopter
  Foto: AP
 • Ny skadesmell for Bayern

  Bayern Münchens colombianske stjerne James Rodriguez er ute med leddbåndsskade på uviss tid, melder klubben. Bayern har skuffet så langt i årets Bundesliga og ligger på femteplass, sju poeng bak serieleder Dortmund.

  James Rodriguez
  Foto: Thanassis Stavrakis / AP
 • Johansen spent på ny manager

  Onsdag kom beskjeden om at Fulham-manager Slavisa Jokanovic erstattes av Claudio Ranieri, mannen som ledet Leicester til et sensasjonelt ligagull i 2016.
  – Det blir utrolig spennende. Han har et enormt navn og man husker hva han gjorde i Leicester, sier Stefan Johansen til NRK. I skrivende stund ligger Fulham på sisteplass i Premier League, med fem poeng på 12 kamper.

  Nasjonsliga Slovenia mot Norge.
  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport i dag