Skadet Haaland mister semifinale

Erling Braut Haaland er ikke i Borussia Dortmund-troppen som møter Holstein Kiel til semifinale i cupen i kveld. Klubben opplyser at det skyldes et lite muskelproblem.

Vinneren av semifinalen møter Alexander Sørloths RB Leipzig i cupfinalen.

Kveldens oppgjør kan følges her.

Haaland
Foto: INA FASSBENDER / Reuters

Sportsnyheter

fJr7446t9tw

Norske seglarar forbanna etter kollisjon: – Heilt «crazy» forhold

TOKYO/OSLO (NRK): Segleduoen Marie Rønningen og Helene Næss fekk ikkje ein optimal start på OL. Sistnemnde datt uti vatnet rett før konkurrenten deisa i båten.

Siste nytt

 • Trippeltriumf i terrengsykling

  Sveitsiske Jolanda Neff sørget for gull foran to andre sveitsere i terrengsykling tirsdag. Det er Tokyo-OLs første pall med bare utøvere fra samme land.

  Med gull til Neff, sølv til Sina Frei og bronse til Linda Indergand i kvinnenes rundbaneritt, sørget Sveits for å være første nasjon i sommerens OL til å kapre alle pallplassene i samme øvelse.

  Terrengsykling - OL
  Foto: Thibault Camus / AP
 • Tokyo: Smittetallene stiger igjen

  Japanske myndigheter meldte tirsdag om 2848 koronasmittetilfeller i Tokyo det siste døgnet.

  Det er det høyeste tallet i den japanske hovedstaden siden pandemien slo til for snart halvannet år siden. Den forrige rekordnoteringen var fra januar.

  Den japanske avisen Japan Times mente tirsdag at tallet ville overstige 3000, men så ille var det altså ikke.

  Det er ikke oppgitt hvor mange som er testet.

  OL-ilden
  Foto: Jeff Pachoud / AFP
 • Knuste tittelforsvareren

  Sverige var nådeløse og banket de regjerende OL-mesterne ROC med 36–24 i sin annen kamp i kvinnenes OL-turnering i håndball.

  Carin Strömberg ble svensk toppscorer med åtte fulltreffere. Det var Russland som gikk til topps i Rio de Janeiro for fem år siden, men denne gangen spiller russerne under symbolet til Russlands OL-komité (ROC).

  Etter kampen var Russlands stjernespiller, Anna Vjakhireva, nådeløs med egen og lagets innsats.

  – Det var en katastrofe fra vår side, men jeg vil også gi masse ros til det svenske laget. Jeg skammer meg litt over dette, men vi må bare bli bedre, sa Vjakhireva.

  De regjerende olympiske mesterne og en av Norges største utfordrere til gull i Tokyo har dermed fått en trå start på turneringen.

  – Vi vet at vi er regjerende mestere, men det spiller ikke noen rolle nå. Vi må bevise ovenfor oss selv og landet vårt at vi kan spille bedre enn vi gjorde i dag, sa Vjakhireva.

  Sverige innledet OL-turneringen med seier over Spania med 31–24. Frankrike, Ungarn og Brasil er også i gruppe B. Brasil slo for øvrig Ungarn med 33–27.

  Sverige - Russland
  Foto: Jonas Ekströmer/tt/tt / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal