Siste nytt

 • Alle skiskytterne tar privatfly hjem før OL

  Hele OL-troppen i skiskyting sendes hjem fra italienske Lavazé til Oslo i privatfly for å unngå koronasmitte før avreise til Beijing, skriver TV 2.

  Fra før var det klart at Tiril Eckhoff og Marte Olsbu Røiseland torsdag reiser til Norge i et privatfly fra Verona, før de senere samme dag setter seg på Olympiatoppens OL-charter til Kina.

  Nå har Norges Skiskytterforbunds partnere og utøvere gått sammen for å skaffe privatfly til resten av troppen også. De reiser hjem fra Italia mandag og deretter videre til Kina.

  – Vi får ordnet det samme til dem. Generalsekretær Morten (Aa Djupvik) har gjort en strålende jobb og virkelig stått på, sier landslagssjef Per Arne Botnan til TV 2.

  Smitteutbruddet i langrennstroppen i Seiser Alm har bidratt til smittefrykt hos skiskytterne.

  – Etter den siste hendelsen i Seiser Alm innså vi raskt at den «eneste» måten å bli syke på før start i Kina var hjemreisen via rutefly fra München til Gardermoen. Vi merket alle den ubehagelige følelsen av det som rammet langrennslandslaget, så både fra utøver- og støtteapparatsiden var det uaktuelt å ta noen som helst risiko nå, sier skiskytterstjernen Johannes Thingnes Bø til TV 2. (NTB)

  Sweden Biathlon World Cup
  Foto: Fredrik Sandberg / AP
 • Brækhus vil opp ei vektklasse

  Bokseveteranen Cecilia Brækhus (40) vil halde fram karrieren. Ho går opp ei vektklasse og håpar å vere tilbake i ringen snart.

  Det avslører Brækhus i ei pressemelding frå sponsoren. Også VG har omtalt saka.

  Den mangeårige boksedronninga blei detronisert då ho tapte to strake kampar mot Jessica McCaskill, seinast i mars i fjor. Før møta med amerikanaren hadde Brækhus vunne alle sine 36 proffkampar.

  Brækhus fortel til VG at ho forlengjer karrieren minst ut 2022. Ho skal bokse i super weltervekt, éi vektklasse opp frå den ho herja i i mange år.

  – Det er på ingen måte ei forhasta avgjerd. Eg har konkludert med at det er det beste for min vidare karriere. Det er blitt vanskelegare og vanskelegare å nå vektgrensa. Utanom kamp har eg ei vekt på omtrent 75 kilo, seier Brækhus.

  Vektgrensa i weltervekt er 66,7 kilo.

  Cecilia Brækhus under kampen mot russiske Inna Sagajdakovskaja
  Foto: Berit Roald / NTB scanpix
 • Utøvarane testa på nytt i dag

  Landslagslege på plass i Seiser Alm, Ove Feragen, skriv i ein SMS til NRK torsdag morgon at alle utøvarar er PCR-testa på morgonkvisten.

  Utøvarane på dame- og herresida trenar elles som planlagt gjennom morgontimane, fortel han.

  Han legg avslutningsvis til at dei ventar svar innan 24 timar.

  Johannes Høsflot Klæbo
  Foto: Terje Pedersen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal