Sjetteplass for Vukicevic

Vladimir Vukicevic hadde et håp om å senke sin egen norgesrekord fra forrige måned, men fikk det ikke til å flyte helt over hekkene i sveitsiske Bellinzona.

29-åringen traff to av hekkene og gikk i mål til sjetteplass på tiden 13,71.

AfMdgyMeK3M
Foto: Vidar Ruud / NTB Scanpix

Sportsnyheter

Knust etter kjempemissen: – Fare for søvnløse netter resten av livet

Eirik Hestad hadde en kjempemulighet til å skyte Molde til mesterligaens gruppespill for første gang på 21 år. Men inngangspremien på 250 millioner kroner glapp og i stedet blir det europaligaspill.

Jens Petter Hauge har landet i Milano – ble møtt av et stort presseoppbud på flyplassen

Jens Petter Hauge er ventet å signere for AC Milan i løpet av kort tid, og i ettermiddag landet han på flyplassen i Milano. Dersom alt går i boks og Hauge signerer for italienerne, betyr det samtidig at Bodø/Glimt snart kan ha solgt spillere for nær 100 millioner kroner på ett år.

Siste nytt

 • Børven ferdig i Rosenborg

  Torgeir Børven forlater Rosenborg etter kun tre måneder. Spissen har skrevet toårskontrakt med tyrkiske Ankaragücü. Det opplyser Ankara-klubben på sitt nettsted, ifølge NTB. Børven har også sikret seg opsjon på å forlenge kontrakten med et tredje år.

  Børven ble solgt til Rosenborg fra Odd 30. juni. Han scoret seks mål på 16 kamper for trønderne.

  Ifølge TV 2 betaler den tyrkiske klubben mellom 2,2 og 2,8 millioner kroner for Børven. Det skal være i samme prissjikt som det Rosenborg betalte for ham for tre måneder siden.

  Eliteserien fotball 2020: Strømsgodset - Rosenborg (3-3)
  Foto: Trond Reidar Teigen / NTB
 • Kongsvinger bytter trener

  Mika Lehkosuo gå av som trener i 1. divisjonsklubben Kongsvinger etter en rekke svake resultater. Klubben ligger sist på tabellen etter 18 spilte kamper. Daglig leder Erik Nystuen skal lede laget midlertidig, mens Lehkosuo fortsetter i klubben i en rolle med ansvarsområder innen analyse og scouting.

  2E69Xg54YmM
  Foto: Fredrik Hagen / NTB
 • På vei bort fra Rangers etter 15 år

  Henrik Lundqvist (38) har vært i NHL-klubben New York Rangers i 15 år, men nå skal målvakten ønske å bli kjøpt ut av kontrakten. Det melder flere NHL-eksperter. Svensken har ett år igjen av sin sjuårskontrakt, og havnet ute i kulden forrige sesong.

  "Zuccarello All Star Game"
  Foto: Terje Bendiksby / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal