NRK Meny

Sjelden sjanse for Skjelbred

Tidligere Rosenborg-spiller Per Ciljan Skjelbred fikk en sjelden sjanse fra start for Hamburg i den tyske Bundesligaen i går kveld.

Per Ciljan Skjelbred

Per Ciljan Skjelbred startet i går for Hamburg for første gang siden i august. Laget hans vant 3-1.

Foto: ODD ANDERSEN / Afp
Espen Sandmo
Journalist

Artikkelen er flere år gammel.

Per Ciljan Skjelbreds karriere i tyske Hamburg SV har ikke vært noen stor suksess siden overgangen fra Rosenborg sommeren 2011. Men i går kveld fikk han spille fra start da laget hans slo Schalke med 3-1.

Hans beste kamp

Mange mener Skjelbred spilte sin beste kamp for laget.

– Nå har jeg jo ikke spilt så mange kamper da, men det var en god søknad for å få starte neste kam, sier 25-åringen til VG .

Midtbanespilleren har spilt svært lite for sin tyske klubb etter at han flyttet fra Trondheim. Han har også forsvunnet ut av landslagsdiskusjonen. I går kveld måtte han gå av banen etter 69 minutter på grunn av krampe.

– En god søknad

– Det viktigste var tre poeng og seier. Jeg håper jeg leverte en god søknad om å få starte neste kamp. Så får vi se hva som skjer denne uka. Men dette var veldig artig. Jeg fikk vist meg frem på stadion og for fansen, sier Skjelbred.

Til helga er det ny kamp mot Wolfsburg, men etter jul kan Skjelbred og flere andre forsvinne fra Hamburg SV. I alle fall ifølge avisa Bild.

– Jeg kan ikke si noe om dette. Det er tre kamper igjen før jul, så det er utrolig viktig for meg å vise meg frem, sier Skjelbred til VG Nett.

Akkurat nå er stjernene Rafael van der Vaart og Petr Jiracek skadd. I tillegg skal Skjelbreds konkurrent på midtbanen, Tomás Rincón, opereres. Det kan gi mer spilletid. Så langt er det bare blitt tre kamper denne høstsesongen for Per Ciljan Skjelbred.

Siste nytt

Sendeplan

Kl. Program Kanal