Sjekk Liverpool-sjefens hysteriske reaksjon på NRKs Solskjær-spørsmål

LIVERPOOL/OSLO (NRK): Liverpool-sjef Jürgen Klopp gliste som bare han kan da NRK spurte om Ole Gunnar Solskjærs situasjon i ettermiddag. Så svarte han helt alvorlig.

LATTERMILD: Jürgen Klopp gliser da NRKs reporter stiller spørsmål om Solskjærs vanskelige situasjon i Manchester United.

Klopp møtte pressen i forkant av fredagens nøkkelkamp mot Huddersfield hjemme på Anfield.

Tyskeren fikk selvsagt flest spørsmål om tittelkampen og sesongavslutningen, men reagerte med et stort, hvitt smil da NRKs journalist stilte spørsmål om Ole Gunnar Solskjær og Manchester Uniteds utfordringer.

De røde tapte 0–2 hjemme mot Manchester City onsdag kveld.

Du kom inn som trener i midten av sesongen og måtte bygge opp laget på nytt. Hvordan ville du sammenlignet din situasjon da, med United og Ole Gunnar Solskjær og den jobben han må gjøre der?

– Nå forstår jeg det, sier Klopp mens pressekorpset ler høyt.

Så fortsetter han spøkefullt:

– Du kommer helt hit fra Norge og spør meg hvordan jeg gjorde det. De hjalp ikke oss, hvorfor skal vi hjelpe dem. Du må finne dine egne løsninger svarer han NRK reporteren og ler.

Deretter lener Klopp seg tilbake, slår ut med hendene og forteller – i større alvor – at Solskjær trenger tid.

– Det er slik det er. Jeg trengte tid, han trenger tid, alle trenger tid. Det er et høyt nivå på denne ligaen. Og jeg tror ikke det var mange som snakket mye positivt om meg da jeg kom inn her. Vi må alle prøve vårt beste og jobbe hardt, og det må han også gjøre. Manchester Uniteds finansielle krefter er sterke nok til å løse problemene, sier tyskeren, som var i godt humør til tross for at Manchester City tok over ledelsen i Premier League etter 2-0-seieren over Manchester United onsdag kveld.

Og da en ny norsk journalist, denne gang fra Aftenposten, stilte neste spørsmål fortsatte han den spøkefulle tonen.

– Du så kampen i går kveld, og tenkte at du skulle stikke innom Liverpools pressekonferanse også, sa Klopp til latter fra salen.

– Blir spesielt

Manchester City leder nå med ett poeng når begge lagene har tre kamper igjen å spille. Dermed ligger alt i hendene på de lyseblå. Vinner de resten av kampene blir de seriemester for andre året på rad.

I tillegg til Huddersfield hjemme på Anfield fredag kveld, har Liverpool igjen Newcastle borte og Wolverhampton hjemme, mens City møter Burnley (b), Leicester (h) og Brighton (b).

– Nå er det klart at vi er ett poeng bak City. Vi vet at dersom vi vinner de to neste kampene så vil det bli avgjort i den siste serierunden. Det blir spesielt. Men vi må vinne de to neste kampene som er vanskelig nok, og det er det vi konsentrerer oss om nå, sier Jürgen Klopp.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Delph klar for City

  Fabian Delph er klar for Everton. Den engelske landslagsspilleren kommer fra Manchester City og har signert en treårskontrakt med Liverpool-klubben, melder klubben på sine hjemmesider. Engelskmannen skal koste i underkant av 95 millioner kroner.

  Laster Twitter-innhold
 • Pernell Whitaker er død

  Tidligere OL-vinner i boksing Pernell Whitaker har gått bort 55 år gammel. Whitaker ble påkjørt av en bil søndag og døde av skadene. Bokselegenden vant blant annet gull i OL i Los Angeles i 1984, i tillegg til VM-gull i fire forskjellige vektklasser.

  Pernell Whitaker, Lou Duva, Larry Hazard
  Foto: Ron Frehm / AP
 • Uavgjort for Norge

  Norges G19-lag spilte mandag sin første kamp i U19-EM i fotball. De norske guttene møtte Irland, og ledet lenge etter at Rosenborgs Erik Botheim satt inn 1-0 i det åttende minutt. Irene kom tilbake og utlignet knappe ti minutter før slutt. Kampen endte 1-1.

  NM i fotball 2019 2. runde. Tiller - Rosenborg (0-3)
  Foto: Ned Alley / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal