Sjekk Liverpool-sjefens hysteriske reaksjon på NRKs Solskjær-spørsmål

LIVERPOOL/OSLO (NRK): Liverpool-sjef Jürgen Klopp gliste som bare han kan da NRK spurte om Ole Gunnar Solskjærs situasjon i ettermiddag. Så svarte han helt alvorlig.

LATTERMILD: Jürgen Klopp gliser da NRKs reporter stiller spørsmål om Solskjærs vanskelige situasjon i Manchester United.

Klopp møtte pressen i forkant av fredagens nøkkelkamp mot Huddersfield hjemme på Anfield.

Tyskeren fikk selvsagt flest spørsmål om tittelkampen og sesongavslutningen, men reagerte med et stort, hvitt smil da NRKs journalist stilte spørsmål om Ole Gunnar Solskjær og Manchester Uniteds utfordringer.

De røde tapte 0–2 hjemme mot Manchester City onsdag kveld.

Du kom inn som trener i midten av sesongen og måtte bygge opp laget på nytt. Hvordan ville du sammenlignet din situasjon da, med United og Ole Gunnar Solskjær og den jobben han må gjøre der?

– Nå forstår jeg det, sier Klopp mens pressekorpset ler høyt.

Så fortsetter han spøkefullt:

– Du kommer helt hit fra Norge og spør meg hvordan jeg gjorde det. De hjalp ikke oss, hvorfor skal vi hjelpe dem. Du må finne dine egne løsninger svarer han NRK reporteren og ler.

Deretter lener Klopp seg tilbake, slår ut med hendene og forteller – i større alvor – at Solskjær trenger tid.

– Det er slik det er. Jeg trengte tid, han trenger tid, alle trenger tid. Det er et høyt nivå på denne ligaen. Og jeg tror ikke det var mange som snakket mye positivt om meg da jeg kom inn her. Vi må alle prøve vårt beste og jobbe hardt, og det må han også gjøre. Manchester Uniteds finansielle krefter er sterke nok til å løse problemene, sier tyskeren, som var i godt humør til tross for at Manchester City tok over ledelsen i Premier League etter 2-0-seieren over Manchester United onsdag kveld.

Og da en ny norsk journalist, denne gang fra Aftenposten, stilte neste spørsmål fortsatte han den spøkefulle tonen.

– Du så kampen i går kveld, og tenkte at du skulle stikke innom Liverpools pressekonferanse også, sa Klopp til latter fra salen.

– Blir spesielt

Manchester City leder nå med ett poeng når begge lagene har tre kamper igjen å spille. Dermed ligger alt i hendene på de lyseblå. Vinner de resten av kampene blir de seriemester for andre året på rad.

I tillegg til Huddersfield hjemme på Anfield fredag kveld, har Liverpool igjen Newcastle borte og Wolverhampton hjemme, mens City møter Burnley (b), Leicester (h) og Brighton (b).

– Nå er det klart at vi er ett poeng bak City. Vi vet at dersom vi vinner de to neste kampene så vil det bli avgjort i den siste serierunden. Det blir spesielt. Men vi må vinne de to neste kampene som er vanskelig nok, og det er det vi konsentrerer oss om nå, sier Jürgen Klopp.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Kompany forlater City

  Manchester Citys lagkaptein Vincent Kompany forlater klubben etter elleve sesonger. Lørdagens FA-cuptriumf ble hans siste kamp i lyseblått, skriver han på Facebook. Kompany varsler at et nytt innlegg om kort tid vil fortelle hvor framtiden ligger.

  Kompany
  Foto: David Klein / Reuters
 • Til finale i Brasil

  Anders Mol og Christian Sørum er klare for finale i sandvolleyballturneringen i Brasil. I semifinalen slo de polske Piotr Kantor og Bartosz Losiak i tre sett. I søndagens finale blir det polsk eller nederlandsk motstand for de norske gutta.

  Mol og Sørum
  Foto: Peter Schneider / AP
 • Vipers-siger etter ekstraomgangar

  Vipers tok første stikk i sluttspelfinalen mot Storhamar. Men det måtte ekstraomgangar til i den dramatiske kampen som til slutt enda 42–40 til Vipers. Dermed har laget sikra seg eit godt utgangspunkt før returoppgjeret på Hamar tysdag.

  Sluttspillet Eliteserien Kvinner.
  Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal