Sjekk Liverpool-sjefens hysteriske reaksjon på NRKs Solskjær-spørsmål

LIVERPOOL/OSLO (NRK): Liverpool-sjef Jürgen Klopp gliste som bare han kan da NRK spurte om Ole Gunnar Solskjærs situasjon i ettermiddag. Så svarte han helt alvorlig.

LATTERMILD: Jürgen Klopp gliser da NRKs reporter stiller spørsmål om Solskjærs vanskelige situasjon i Manchester United.

Klopp møtte pressen i forkant av fredagens nøkkelkamp mot Huddersfield hjemme på Anfield.

Tyskeren fikk selvsagt flest spørsmål om tittelkampen og sesongavslutningen, men reagerte med et stort, hvitt smil da NRKs journalist stilte spørsmål om Ole Gunnar Solskjær og Manchester Uniteds utfordringer.

De røde tapte 0–2 hjemme mot Manchester City onsdag kveld.

Du kom inn som trener i midten av sesongen og måtte bygge opp laget på nytt. Hvordan ville du sammenlignet din situasjon da, med United og Ole Gunnar Solskjær og den jobben han må gjøre der?

– Nå forstår jeg det, sier Klopp mens pressekorpset ler høyt.

Så fortsetter han spøkefullt:

– Du kommer helt hit fra Norge og spør meg hvordan jeg gjorde det. De hjalp ikke oss, hvorfor skal vi hjelpe dem. Du må finne dine egne løsninger svarer han NRK reporteren og ler.

Deretter lener Klopp seg tilbake, slår ut med hendene og forteller – i større alvor – at Solskjær trenger tid.

– Det er slik det er. Jeg trengte tid, han trenger tid, alle trenger tid. Det er et høyt nivå på denne ligaen. Og jeg tror ikke det var mange som snakket mye positivt om meg da jeg kom inn her. Vi må alle prøve vårt beste og jobbe hardt, og det må han også gjøre. Manchester Uniteds finansielle krefter er sterke nok til å løse problemene, sier tyskeren, som var i godt humør til tross for at Manchester City tok over ledelsen i Premier League etter 2-0-seieren over Manchester United onsdag kveld.

Og da en ny norsk journalist, denne gang fra Aftenposten, stilte neste spørsmål fortsatte han den spøkefulle tonen.

– Du så kampen i går kveld, og tenkte at du skulle stikke innom Liverpools pressekonferanse også, sa Klopp til latter fra salen.

– Blir spesielt

Manchester City leder nå med ett poeng når begge lagene har tre kamper igjen å spille. Dermed ligger alt i hendene på de lyseblå. Vinner de resten av kampene blir de seriemester for andre året på rad.

I tillegg til Huddersfield hjemme på Anfield fredag kveld, har Liverpool igjen Newcastle borte og Wolverhampton hjemme, mens City møter Burnley (b), Leicester (h) og Brighton (b).

– Nå er det klart at vi er ett poeng bak City. Vi vet at dersom vi vinner de to neste kampene så vil det bli avgjort i den siste serierunden. Det blir spesielt. Men vi må vinne de to neste kampene som er vanskelig nok, og det er det vi konsentrerer oss om nå, sier Jürgen Klopp.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Ny verdensrekord på halvmaraton

  Geoffrey Kamworor fra Kenya løp inn til ny verdensrekord da han vant København halvmaraton på tiden 58.01 søndag.

  Kamworor forbedret dermed verdensrekorden med 17 sekunder. Det ble først oppgitt at vinneren ble den første mannen til å løpe halvmaraton på under 58 minutter, men tiden ble oppjustert to sekunder etter målgang.

  Norske Sondre Nordstad Moen løp inn til niendeplass i København. Han kom i mål på tiden 1.00.20, skriver Friidrettsforbundet.

  I kvinneklassen var det Berhane Dibaba Adugna fra Etiopia som stakk av med seieren. (NTB)

  Geoffrey Kamworor
  Foto: Seth Wenig / AP
 • RBK tror fortsatt på seriegull

  Rosenborg er sju poeng bak serieleder Molde, og har spilt én kamp mer, men trønderne tror fortsatt de kan vinne Eliteserien. Lørdag ble Lillestrøm slått 3–1 på Lerkendal. Ni kamper gjenstår.

  – Hvis vi vinner alle ni tror jeg vi tar seriegull. Det er bare å peise på. Vi har absolutt troen på at det er fullt mulig, sier Birger Meling til klubbens nettsted.

  Heller ikke RBK-trener Eirik Horneland tror det er en umulig oppgave å hente inn Odd, Bodø/Glimt og Molde foran dem på tabellen.

  – Vi må jo drømme om det. Jeg tror vi må vinne åtte av ni seriekamper, sier han til Adresseavisen. (NTB)

  Eliteserien fotball 2019: Rosenborg - Lillestrøm.
  Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
 • Tutta får skryt

  Europas lagkaptein var imponert over Suzann Pettersen etter lørdagens runde. Søndag avgjøres Solheim Cup.

  Stillingen før den siste dagen er 8-8 mellom Europa og USA. 38 år gamle Pettersen imponerte i vanskelige værforhold til tross for nederlaget lørdag. Hun hadde blant annet fem birdies i løpet av seks hull midt i runden. – Det var en fantastisk rekke. I de forholdene var det fenomenalt, roste Europa-kaptein Catriona Matthew til Golf Channel.

  Pettersen selv la ikke skjul på at hun stortrivdes på banen da hun spilte på sitt beste.

  – Jeg elsket det. Man glemmer på en måte forholdene og bare spiller, sier Tutta til Golf Channel. (NTB)

  Tutta
  Foto: Andy Buchanan / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal