Sjekk den bunadsdrakten

Med bunader i stedet for skidress stjeler denne gjengen mye av oppmerksomheten på den nasjonale langrennsåpningen på Beitostølen.

Løypepatruljen hadde en litt unormal klesstil under sesongåpningen på Betostølen. De hadde kondomdrakter designet som Valdresbunad. Reporter: Morten Stenberg

SE VIDEO: Løypepatruljen viser frem bunadene sine.

– Det er mange som heier på oss og vi får mye oppmerksomhet på grunn av drakta, sier Simen Engelund til NRK.

Han er med i den såkalte løypepatruljen på den nasjonale langrennsåpningen på Beitostølen. De har jobben med å gå gjennom løypene før start og sjekke at alt er i orden.

Denne helgen er det en forholdsvis enkel jobb - forholdene på Beitostølen er veldig gode.

Derfor har patruljen fått god anledning til å vise frem sine artige antrekk. De er nemlig kledd opp i bunad i stedet for vanlig skidress.

– Jeg har på meg en valdresbunad. Det er ikke akkurat en vanlig kondomdrakt, nei, sier Engelund.

Se video over!

Siste nytt

 • Hovland faller på lista

  Viktor Hovland faller noen hakk på resultatlista etter fredagens runde i PGA-turneringen i golf i Las Vegas. Han er sju slag bak teten, melder NTB.

  Igjen spilte Hovland solid, men 2.-runden var ikke fullt så god som den han leverte på åpningsdagen. Da fikk han sju birdier og unngikk å spille kostbare bogeyer. Fredag gikk han i alt fire slag under par.

  GQiKqOpMAVU
  Foto: Alex Goodlett / AFP
 • Koronatrøbbel i Tottenham

  Tottenhams planer foran søndagens bortekamp mot Newcastle er blitt forstyrret av to koronatilfeller i spillerstallen, ifølge NTB. Flere britiske medier, deriblant Sky Sports, melder om Tottenhams smitteutbrudd. Det er ikke kjent hvilke to spillere det gjelder.

  London-klubben har ikke bekreftet opplysningene, men manager Nuno Espírito Santo antydet på fredagens pressekonferanse at de har trøbbel i oppladningen til Newcastle-oppgjøret.

  – Etter landslagspausen er det alltid store problemer som dukker opp. Vi har problemer, men jeg vil ikke si n

 • Gulbrandsen med superinnhopp

  Fredrik Gulbrandsen var sentral da Istanbul Basaksehir senket byrival Besiktas 3-2 i tyrkisk toppfotball, melder NTB. Som innbytter gjorde han mål og la opp til et annet. Gulbrandsen entret gressmatta med et snaut kvarter igjen på klokka, og ni minutter senere hadde han vært nest sist og deretter sist på ballen ved hjemmelagets to siste scoringer.

  Fredrik Gulbrandsen
  Foto: OZAN KOSE / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal