Sjanse for Frankrike!

Norge mister pucken inne i Frankrikes sone, og franskmennene kontrer. Keeper Lars Haugen får hånden på et skudd fra en fransk spiller. Fortsatt 0-0.

Siste nytt

 • Kaller OL et selvmordsoppdrag

  Kritikken fortsetter å hagle mot sommerens OL i Tokyo. En av Japans mektigste forretningsmenn mener det er for risikabelt å arrangere lekene under en pandemi.

  Motstanden mot OL har i lang tid vært høy i Japan. Nå kaster også direktøren for netthandelgiganten Rakuten seg inn i debatten.

  I et intervju med CNN stempler Hiroshi Mikitani det som et selvmordsoppdrag å arrangere olympiske leker samtidig som vertslandet sliter med en fjerde koronabølge.

  – Risikoen er altfor stor. Jeg er motstander av å ha OL i Tokyo, sier han.

  Med bare ti uker igjen til den planlagte åpningsseremonien er det unntakstilstand i flere japanske regioner.

  Mikitani påpeker i CNN-intervjuet at det ikke er for sent å avlyse OL.

  – Alt er mulig, sier han. (NTB)

  OL-ringer, Tokyo
  Foto: BEHROUZ MEHRI / AFP
 • Klarte ikke «cuten»

  Kristoffer Ventura fikk PGA-turneringen i Texas ødelagt under første halvdel av fredagens runde. Det blir ikke helgespill på den norske golfproffen.

  Torsdag avsluttet Ventura forrykende med fem strake birdier og én eagle. Det tok ham opp til en delt 19.-plass. Dagen etter så han ut til å fortsette der han slapp, men etter birdien på første hull kom nedturene tett.

  De sju neste hullene ga hele fem bogeyer. Ventura kom aldri helt til hektene igjen etter marerittrekken. 26-åringen gikk fredagens runde to slag over par.

  Cutgrensen endte på seks slag under par. Etter to runder var Ventura to slag unna. Dermed blir det nok en PGA-helg der han ikke er kvalifisert for videre spill. (NTB)

  Ventura-nedtur
  Foto: Gerald Herbert / AP
 • Til oppsamlingsheat i OL-jakten

  Roduoen Hanna Inntjore og Marianne Madsen må gjennom en runde til i håpet om en finaleplass i OL-kvalifiseringen. De var sjanseløse i lørdagens forsøksheat.

  Den norske toerbåten lå bakerst ved alle tidspasseringer. I mål klokket den inn til en fjerdeplass på 7.44.47.

  Danmark var raskest i heatet med 7.14.17. Kun vinneren tok seg direkte til mandagens finale i sveitsiske Luzern. Øvrige båter må ut i oppsamlingsheat.

  Ask Tjøm og Erling Øyasæter ble nummer tre i sitt heat i dobbeltsculler. Med tiden 6.46,22 var de langt bak de to beste båtene som tok seg til semifinale. Nå blir siste sjanse å klare det via et oppsamlingsheat.

  Det er et trangt nåløye om de siste OL-plassene. De to beste båtene i finalen kvalifiserer seg til sommerlekene i Tokyo. Norge har båter på startstreken i flere andre klasser lørdag. (NTB)

  Ro-VM 2018
  Foto: Tore Meek / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal