NRK Meny
Normal

Sier han ga Ullrich EPO

Telecom-massøren Jef d'Hont påstår nå at han personlig har gitt syklisten Jan Ullrich injeksjoner med bloddopingmiddelet EPO.

Telecom-massøren Jef d'Hont

Telecom-massøren Jef d'Hont

Foto: FRANCOIS LENOIR / REUTERS

- Jo, det er riktig. En gang ga jeg ham en injeksjon med EPO i armen, sier Jef d'Hont til avisen Bild.

- Hele operasjonen varte i omtrent ti sekunder, og det var akkurat som om jeg skulle gi medisiner til en syk person, påstår d'Hont.

Jan Ullrich, tidligere vinner av Tour de France, har vært under mistanke for dopingmisbruk etter at han ble innblandet i skandalen rundt den spanske dopinglegen Eufemiano Fuentes.

Har lagt opp

Ullrich har hele tiden nektet for at han har noe med saken å gjøre.

Han har også nektet for å ha brukt doping, men likevel ble han sparket ut av Tour de France dagen før prologen i fjor, og han har også fått sparken i Telecom.

Nå har han lagt opp som sykkelrytter, men dopingsakene forfølger ham fortsatt.

Så å si de fleste som syklet sammen med Jan Ullrich på Telecom-laget på slutten av 1990-tallet med Bjarne Riis i spissen, har nå innrømmet dopingmisbruk, men fortsatt står Ullrich på at han er uskyldig.

Siste nytt

 • Atlético herjet med Sevilla

  Atlético Madrid nekter å gi opp La Liga-drømmen. Antoine Griezmann gjorde hattrick da serietoeren vant hele 5-2 borte mot Sevilla. Vanligvis er Sevilla blant de tøffeste lagene å møte på bortebane.

  Griezmann
  Foto: Frank Augstein / AP
 • Stabæks måltyv takket nei til Kina

  Stabæk fikk nylig et tilbud på over 20 millioner kroner for Ohi Omoijuanfo, men bæringene takket nei til budet fra kinesiske Henan Jianye, skriver Nettavisen. Spissen scoret 17 mål på 27 seriekamper forrige sesong.

  Eliteserien i fotball 2017. Lillestrøm - Stabæk. (2-2)
  Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
 • Vipers var overlegne mot Tertnes

  Serieleder Vipers legger press på rivalene etter en klar 33-22-seier hjemme mot Tertnes i eliteserien i håndball. Vipers ledet 18–8 til pause, og endte til slutt med ellevemålsseier for vertene. Kristine Lunde-Borgersen ble Vipers toppscorer.

  Vipers-Tertnes
  Foto: Geir Ingar Egeland

Sendeplan

Kl. Program Kanal