NRK Meny
Normal

Sensasjonell utforseier

Sloveneren Tina Maze tok en sensasjonell seier i utforrennet St. Moritz lørdag.

Tina Maze
Foto: MARCO TROVATI / AP

Hun kjørte inn til seier fra startnummer 47.

Maze (24) var den femte siste startende i rennet, men fikk god hjelp av at forholdene var blitt bedre på slutten av rennet.24-åringen vant 0,34 sekunder foran østerrikeren Maria Holaus. Maze hadde ikke vært på pallen i verdenscupen siden hun kom på annenplass i super-G i nettopp St. Moritz for to år siden.

Lørdagens seier var hennes sjette i verdenscupen.

Også på tredjeplass var det en overraskelse. 16-åringen Lara Gut imponerte fra startnummer 32 og var bare 1/100 sekund bak Holaus. Gut falt helt på slutten, men skled over målstreken.

Siste nytt

 • Tre FIFA-toppar utestengde

  FIFAs etiske komité utestengjer Richard Lai frå Guam, Julio Rocha frå Nicaragua og Rafael Esquivel frå Venezuela for livstid. Dei tre FIFA-toppane har sagt seg skuldig i korrupsjon under rettssaka som pågår i New York.

 • Ny curling-siger i EM

  Norge går frå siger til siger i curling-EM i Sveits. I føremiddag slo Thomas Ulsruds lag Austerrike 7-4 og tok sin femte siger på seks kampar. Det held til delt andreplass saman med Sverige.

  Seinare i dag skal Norge møte Skottland, som tapte 5-4 for Sverige i dag tidleg.

  Thomas Ulsrud
  Foto: Jon Eeg / NTB scanpix
 • Evertonspiller tiltalt for filming

  Evertons angrepsspiller Oumar Niasse er nå tiltalt for filming mot Crystal Palace. Dette skjedde i kampen mellom de to lagene lørdag. Han har fram til i morgen å svare på tiltalen, melder BBC.

  SOCCER-ENGLAND-CRY-EVE/
  Foto: TOLGA AKMEN / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Vi er landslaget - fra gutter til menn